Настя Каменських показала округлий живіт і вразила шанувальників довгоочікуваними словами: “Ношу біля серця”

Улюблениця публіки, Настя Каменських, продовжує підігрівати чутки про свою вагітність, попри часту відсутність Потапа поруч. Чи невже співачка дійсно носить під серцем малюка? Дізнайтесь у матеріалі. 

Героїня цього матеріалу, співачка Настя Каменських, давно полюбилась українській публіці за свій неповторний голос та екзотичну вроду. Життя артистки часто стає приводом для пліток, оскільки подробиці своїх стосунків з чоловіками зірка ретельно тримала в таємниці та говорила, що щастя полюбляє тишу.

Але все змінилось у 2019 році, коли Каменських оголосила про своє весілля. Нареченим став продюсер та репер, Олексій Потапенко, з яким знаменитість співала в дуеті “Потап і Настя” десять років. За весь час їх спільної, творчої діяльності, фанати постійно підозрювали колег у романтичних стосунках. На цей раз, правда дійсно була на стороні прихильників.

Яка вага у Насті Каменських, чи багато змінила вагітність?
Настя Каменських показала округлий живіт

Але багаторічним приводом для пліток завжди була ще одна тема — вагітність зірки. Виконавиця схильна до зайвої ваги та будь-яка зайва цукерочка відбивається на Настиних формах. Варто зірці додати лише пару кілограмів, як ЗМІ рясніють заголовками, що Каменських чекає на первістка.

Настя з чоловіком на початку війни перебували в Іспанії та не поспішали вирушати в Україну, навіть коли більша частина знаменитостей вже повернулась до своїх домівок. Подейкували, що Каменських не повертається на Батьківщину, оскільки приховує вагітність та збирається народжувати в Європі. Зірка ніби-то навмисно дратувала підписників фотографіями в oversize одязі та в пів зросту, наче дійсно натякаючи на своє цікаве положення.

Не надовго Каменських до України повернулась
Настя Каменських показала округлий живіт

У своєму інстаграмі Настя виклала відео під пісню співачки KOLA “Я тебе ношу в кишені біля серця”. Ця публікація могла б стати довгоочікуваним натяком на малюка під серцем, але насправді була присвячена талановитим українським митцям.

“Українська земля багата талантами, як жодна інша. Скільки чудових голосів ми з вами чуємо останнім часом. Як би нас не намагалися зламати, українська культура, скрізь роки, продовжує квітнути”, — написала співачка під відеопублікацією.

Настя Каменських показала округлий живіт

Нагадаємо, що Настя Каменських у 2017 взяла сценічний псевдонім NK.

Схожі статті