Багатодітний Андрій Доманський показав всіх своїх дітей від різних жінок: Лідія Таран аліменти не вибивала

Популярний шоумен Андрій Доманський давно прославився не лише своєю творчістю, а і хвацькими романтичними пригодами. Дізнайтеся, скільки насправді у знаменитості дітей та з ким зі своїх нащадків він досі спілкується.

Андрій Доманський. Герой цього матеріалу давно збирає славу та популярність. Ще у 2000-х він став справжньою зіркою екрану. Відомо, що потужну кар’єру йому вдалося поєднати з батьківством.

Свою першу обраницю він зустрів у вельми молодому віці. Сонячна Одеса об’єднала серця закоханих. Дружина, яку звати Юлією, подарувала коханому двійко чудових діток. Першим на світ з’явився синочок Василь. Згодом доля подарувала парі ще й донечку, яку назвали Ладою. Здавалося, що ще потрібно для щастя? Та Андрію стало затісно у медійному просторі рідного міста і він вирушає до столиці.

Багатодітний Андрій Доманський показав всіх своїх дітей

Тут життя його зводить з яскравою білявкою Лідією Таран. Кохання настільки сильно захопило ведучого, що він не бачив нікого окрім своєї милої. Цікаво, що зірки тривалий час прожили цивільним шлюбом. Навіть поява донечки Василини не змусило її знаменитого татка зробити мамі пропозицію руки та серця. Розбіглися артисти так само швидко, як і почали зустрічатися. Прямо на новорічні свята їхня родина перестала існувати.

Дочка Лідії Таран від Доманського вразила виглядом у купальнику: Василина перевершила зіркову маму
Багатодітний Андрій Доманський показав всіх своїх дітей

Цікаво, що зірка “1+1” ніколи не говорила, чи платить аліменти їй її популярний чоловік та як поділили спільне майно після розриву стосунків.

Прихильники не могли повірити, що Андрій полишив Лідію. Багато хто думав, що шоумен обрав собі шлях одинака назавжди. Проте, згодом у його житті з’явилася нова кохана. Причарувала його жінка, яка тривалий час була для нього просто колегою. У третьому шлюбі у Доманського народилися донечки Кіра та Віра.

Багатодітний Андрій Доманський показав всіх своїх дітей

Відомо, що і з дітьми від попередніх відносин знаменитість підтримує зв’язки та не зрікається синів з доньками.

Нагадаємо, що Андрій Доманський з початку війни перестав виходити у публічний простір та фактично прибрав свої сторінки у соціальних мережах.

Схожі статті