|
22.10.2022 13:12

“Саша, завали”: Цвігун не стримав емоцій і поставив на місце іншого учасника в ефірі МастерШеф. Битва сезонів

Деякі з учасників популярного кулінарного шоу “МастерШеф” вже багато років користуються популярністю серед аудиторії. Саме тому вони були запрошені на Битву сезонів, де змогли позмагатися одне з одним та знову продемонструвати свою професійність аудиторії.

Олександр Цвігун не стримав емоцій і поставив на місце іншого учасника

Одним з таких учасників є Олександр Цвігун, який запав у серця глядачів і досі залишається для багатьох абсолютним фаворитом. Безумовній любові фанатів послужили не тільки професійні якості хлопця, але і його особисті риси, які підкорюють знову і знову.

Олександр Цвігун не стримав емоцій і поставив на місце іншого учасника

До Олександра звикли, як до м’якого, тактовного хлопця, який радше буде змагатися на кулінарному поприщі, а ні на словах. Та як з’ясувалося, навіть стриманого Цвігуна можна вивести себе.

Нещодавно в мережі почав активно поширюватися відривок з епізоду, де він привселюдно перед камерами поставив на місце іншого учасника.

Уся справа полягала в тому, що Олександр Кривець був капітаном команди, в якій перебував і Цвігун. Поки кулінари брали участь в конкурсі, Кривець мав їх направляти та командувати. Як з’ясувалося, це виходило в нього не дуже добре, так як учасникам заважали його крики. Для капітана це був дуже важливий досвід, адже Кривець неодноразово говорив, що мріє навчитися управляти людьми.

Цвігун, не витримавши тиску та криків, поставив капітана команди на місце та пояснив йому, що він лише збиває учасників з пантелику.

Варто відзначити, що аудиторія схиляється до думки, що Олександр Цвігун має всі шанси стати переможцем. Серед фаворитів глядачів також є Павло Серветник та Катерина Велика.