Алла Мазур видала, від кого народила єдиного сина та показала прізвище Артема: батько – не Роберт Опаленик

Одне з найвідоміших облич українського телебачення Алла Мазур є матір'ю хлопчика на ім'я Артем. Втім, зірка досі приховує, хто ж є батьком дитини.

Усе своє життя Алла Мазур присвятила телевізійній кар’єрі. Вона являється монументальною фігурою на українському ТБ, і хоча журналісти та публіка активно цікавляться особистим життям зірки, вона робить все можливе, аби приховати його.

Зірка неодноразово представляла публіці свого єдиного сина Артема. Втім, на теми, які стосуються його батька майже не спілкується.

Алла Мазур видала, від кого народила єдиного сина

Тривалий час вважалося, що справжнім батьком хлопчика може бути шеф-редактор Телевізійної Служби Новин Роберт Опаленик. Шанувальники схилялися до цієї думки через численні спільні знімки колег. Чим дорослішим Артем ставав, тим очевиднішою була схожість між ним та Робертом.

Втім, не так давно Алла Мазур показала фото, на якому її спадкоємець постав у вищиванці разом з сім’єю. У дитини був бейджик з ім’ям та прізвищем, і з’ясувалося, що Артем — не Опаленик, а Бондаренко.

Алла Мазур видала, від кого народила єдиного сина

Варто відмітити, що коли Алла Мазур захворіла на рак, то після виходу в ремісію почала активно ділитися історіями свого лікування. Але в них не фігурував жоден чоловік. Зірка зізнавалася, що своє плече їй підставила добра подруга, а Артем сильно переживав за матір.

Про батька свого сина телеведуча лише розповіла, що той цікавиться життям спадкоємця і проводить разом з ним час. Тобто, в Артема немає недостачі у батьківський любові. Така Ремарка наштовхує на думку, що з людиною, від якого Алла народила сина, вона вже давно не разом.

Але так чи інакше, всю правду може розповісти тільки сама телеведуча, і лише тоді, коли буду вважати це за потрібне.

Схожі статті