Переможниця “Голосу України” Оксана Муха показала свою нову зачіску після онкохвороби: більше не лиса

Відома українська співачка та переможниця вокального проєкту "Голос країни" Оксана Муха вразила шанувальників своїм виглядом після хіміотерапії.

Кілька місяців знаменита українська співачка та колишня фаворитка Дана Балана Оксана Муха сколихнула мережу зізнанням, що боролася за життя з онкохворобою. Про негаразди зі здоров’ям у зірки глядачі почали підозрювати набагато раніше, адже Оксана не з’являлася на публіці без хустки.

Намальована Оксана Муха під час онкохвороби
Оксана Муха показала свою нову зачіску після онкохвороби. Намальована Оксана Муха під час онкохвороби

Цей складний шлях виконавиця пройшла не сама. В неї з’явився коханий чоловік Микола, який до того ж створив неймовірний портрет своєї обраниці, коли вона проходила хіміотерапію. Чоловік працює художником, тому зовсім не дивно, що в нього виникло бажання створити дану картину у такий непростий період для них обох. Саме з нього Муха і розпочала ділитися своєю історією з шанувальниками.

Оксана Муха показала свою нову зачіску після онкохвороби

Не дивлячись на важкий діагноз, Оксана продовжувала свою концертну діяльність. Не зламала її і війна, адже артистка продовжує збирати кошти на допомогу Україні. Ба більше, Муха прийняла важливе рішення та відмовилася від хусток та перук, і показала, як насправді виглядає її волосся.

Варто відмітити, що ефект вийшов такий самий, як і в Алли Мазур: виконавиця виглядає стильно, цікаво, а за її виглядом ховаєтьсч справжня історія сміливості, стійкості та любові до життя.

Нагадуємо, що Оксана увійшла в стан ремісії і на даний момент контролює своє здоров’я в онкологічному центрі, як і всі його пацієнти, яким вдалося побороти рак. Деталями зірка поки що не ділиться. Втім, можна очікувати від неї у майбутньому історій, які будуть розбивати серця її шанувальникам.

Схожі статті