Як виглядає Ані Лорак після повернення до росії: погладшала, перегнула з стоматологією і має кам’яне обличчя

Після повернення до російської федерації Ані Лорак вразила своїх шанувальників не тільки змінами у фігурі, але і на обличчі. Усі деталі в нашій статті.

Після 24 лютого Ані Лорак забрала свою дочку Софію та рушила за кордон. Де саме для себе знайшла прихисток артистка достовірно невідомо, але згодом її спадкоємиця з’явилася в Туреччині поруч з родиною свого рідного батька. Артистка більше, ніж півроку не показувалася фанатам і навіть видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, щоб з нею не можна було зв’язатися.

Як зараз виглядає Ані Лорак. Нещодавній виступ артистки в Австралії 

Як виглядає Ані Лорак після повернення до росії

Тому поява артистки в москві наробила багато гаміру. Зірка продемонструвала своє повернення у ліфті, і сколихнула мережу змінами у зовнішності. Окрім того, що співачка помітно набрала вагу, у шанувальників почали виникати питання щодо косметологічним процедур, які Ані робила з обличчям.

Як виглядає Ані Лорак після повернення до росії

Окрім цього артистка стала рудою. Але у свіжому відеокліпі, який Лорак нещодавно презентувала, вона взагалі має неймовірно довге волосся. Імовірніше за все під час зйомок була використана перука, але можлмве і нарощування пасм.

Нагадуємо, що Ані Лорак переїхала до російської федерації 2014 року після грандіозного скандалу через Крим, який зруйнував її кар’єру в Україні. Незабаром Лорак придбала собі величезний особняк у Підмосков’ї, а також започаткувала власну компанію. Після початку повномасштабної війни в Україні, її бізнес остаточно ліквідували, більшість концертів на території російської федерації було скасовано, а концерти в Європі також не можуть відбутися через протести. Тож Кароліна здебільшого заробляє на приватних заходах та корпоративах.

Схожі статті