Слава Камінська несподівано зізналась у почуттях до колишнього: “Я буду тебе завжди по-своєму кохати”

Розлучена Слава Камінська ошелешила своїм зізнанням у коханні до колишнього чоловіка на всю країну незважаючи на наявність нового коханого чоловіка. Цікаво, чи натяк це на не згаслі почуття і не готовність до нового шлюбу?

Шлюб Слави та Едгара розпався не одномоментно, це тягнулося дуже довго, спочатку у пари назрівали серйозні конфлікти, які бачили діти, а для Камінського таке було неприпустимим. Тому після однієї болісної для обох розмови, було прийнято рішення подати заяву на розлучення.

Колишній чоловік Слави – пластичний хірург, тому спокій для нього надважлива деталь в житті, до того ж в усіх аспектах. А через сварки з дружиною, Едгар став нервовим та часто зривався на колег. Та спочатку співачка удавала, ніби вона не розуміє в чому саме причина розлучення і чому Камінський так різко почав цю розмову і наголосив, що розлучення – єдине правильне рішення. Але в одному інтерв’ю чоловік наголосив на тому, що і Слава вже давно розуміла, що довго в таких умовах вони не виживуть.

Слава Камінська зізналась у коханні колишньому
Слава Камінська зізналась у коханні колишньому

Попри те, що експодружжя вже чужі один для одного люди, вони змогли зберегти гарне відношення та у довоєнний час часто зустрічалися всією родиною та проводили час як у старі добрі. Проте жодних натяків на возз’єднання не було. До того ж Слава брала участь у шоу “Танці з зірками”, де активно розповідала всім, що тепер вона вільна жінка і її серце вільне. І навіть намагалась закрутити роман з Дмитром Дікусаром, який нині служить в ЗСУ.

Але все вийшло зовсім інакше, тепер Слава з дітьми перебуває в Нідерландах, а в Україні її чекає новий обранець. Проте Едгар спеціально приїхав за кордон, щоб побачитися з дітьми та колишньою дружиною, на яку вже не тримає зла, але й відновлювати стосунки не збирається. Камінський виклав фото з дочкою та сином, але без Слави. Але жінка не розгубилася і зізналась у своїх почуттях у коментарях, де зазначила: “Я буду тебе завжди по-своєму кохати”.

Слава Камінська зізналась у коханні колишньому
Слава Камінська зізналась у коханні колишньому

Схожі статті