Джамала за кордоном не сумує: гуляє з Андрієм Данилком та Володимиром Остапчуком – запалили так запалили

Джамала як і велика кількість українських артистів гастролює по Європі з благодійними концертами. Але цього разу співачка засвітилась у компанії Володимира Остапчука та Андрія Данилко.

З початку повномасштабної війни українські артисти втратили роботу та можливість заробляти на своїй творчості. Але сидіти без діла артисти не змогли, бо, по-перше, це справа їх життя, а по-друге, своєю творчістю вони мають змогу збирати кошти на благодійність. Тому відомі співаки гастролюють по всій Європі з концертами, які збирають цілі стадіони та гроші.

Так, наприклад Вєрка Сердючка минулого тижня завершила концертний тур у Польщі, а кримськотатарська співачка Джамала, цього разу завітала у якості глядача та приєдналась до компанії Володимира Остапчука, Вєрки Сердючки з мамою та співачки Роксолани та дуже весело провела час.

Як можна помітити, українські культурні діячі дуже з’єдналися та стали єдиним творчим механізмом, який працює на повну силу і віддає все своє натхнення на допомогу армії та українцям. Тому, навіть коли один артист підтримує іншого на концерті, це може допомогти зібрати більше коштів для України, тому що кожен глядач чекає на свого артиста, який змотивує допомогти українцям ще більше.

Таким чином завершальний концерт Андрія Данилко у Варшаві, пройшов грандіозно та не дивлячись на ситуацію в країні, Вєрка Сердючка в компанії Джамали та Остапчука запалили на польській сцені так, що повторення такого виступу чекають як українці, які знаходяться в Варшаві, так і поляки, які відвідали концерт. Фотографії з цього заходу, Джамала виклала в соціальній мережі instagram, де постала поряд з Вєркою та її сценічною мамою і ведучим Володимиром Остапчуком та підписала фото знаменитою фразою: “Доброго вечора, ми з України”.

Схожі статті