Колишня Ярославського Ліза Глінська після весілля з іншим повідала, що переживала у цей час: “Хочеться жити”

Зірка мережі та кулінарії, Ліза Глінська, нещодавно сколихнула мережу новою публікацією. Знаменитість розповіла про особисте та поділилася емоціями. Дізнайтеся, чим переможниця "МастерШеф" ошелешила підписників.

Ліза Глінська. Героїня цього матеріалу давно зарекомендувала себе, як талановита майстриня кулінарної справи. Проєкт “МастерШеф” допоміг їй максимально розкрити свій талант. Нині за її новими шедеврами стежить пів України у мережі. Для багатьох зірка стала справжньою лідеркою думки.

Нещодавно у своєму блозі знаменитість поділилася своїми думками щодо психологічного стану українців, які нині переживають чорну годину. Розповіла Ліза про особисте, про те, що бентежило її чимало часу:

“Чесно кажучи, інколи мені хочеться закритись, забутись, не вірити тому, що бачу, відчуваю. Але як же ж цей стан витягує енергію з кожної клітини. Вже понад 90% українців мають прояви хоча б одного з симптомів ПТСР. Кажуть, що один з методів впоратися з болем – говорити про переживання. Але ж війна заганяє в ступор, вона наче відрізає можливість лікування словом і все частіше хочеться втекти самій від себе… Та щось у грудях стискається з такою силою і давить наче каміння, перекриваючи подих… А хочеться ж жити, творити, любити!”

Цікаво, що переживає цей досвід зірка не сама. Вона має міцний шлюб та вийшла заміж за чоловіка, якого знає вже близько 20 років. Пара дуже гармонійно виглядає і здається перспективним подружжям.

Та хіба нинішні стосунки Лізи викликають стільки уваги фанатів, як її появи на публіці з Володимиром Ярославським? Цим зіркам “МастерШефу” давно приписували стосунки та палкий роман. Знаменитостей неодноразово бачили на світських заходах. Проте, Глінська віддала своє серце іншому.

Ліза Глінська виходить заміж не за Ярославського
Ліза Глінська після весілля з іншим повідала, що переживала у цей час

Нагадаємо, що героїня цього матеріалу до того, як стати популярним кухарем працювала адміністратором в ресторані, але участь у проєкті СТБ дала їй змогу вивчити мистецтво приготування їжі професійно.

Схожі статті