Улюблениця Вакарчука Соловій зізналася, що на концертах більше не заробляє: “Моя кар’єра перетворилась на…”

Українська співачка наважилась чесно зізнатися що сталося з її концертами та кар'єрою загалом. Фаворитка Вакарчука вже не сама популярна співачка, невже він приклав до цього руку?

Христина брала участь у талант-шоу “Голос країни” де обрала собі в тренери Святослава Вакарчука, у якого згодом стала улюбленицею і це було дуже помітно. Вакарчуку та Соловій навіть приписували роман поза проєктом. Тому що зірковий тренер дуже тягнув учасницю, попри те, що вона й сама була дуже талановитою і показувала неймовірні результати.

Х
Христина Соловій зізналась, що більше не заробляє на концертах

Насправді чутки про особливе ставлення Святослава до Соловій, ходять досі, хоча вже не мають жодного сенсу, адже Христина тривалий час знаходиться за кордоном і вже довго не бачилась зі своїм колишнім наставником. Співачка поїхала з благодійною метою, вона дає концерти та збирає кошти на допомогу Збройним Силам України та українцям, які постраждали від цієї жахливої війни.

Проте Соловій не дуже задоволена тим, що вона зовсім нічого не заробляє. І на днях поділилась новим постом у соціальній мережі instagram, де розповіла про спад своєї творчої та концертної діяльності й відсутність особистого заробітку.

“Мої концерти перетворилися на спосіб допомоги нашій армії. Красиві фотосесії та кліпи ще будуть, а зараз хлопцям на фронт потрібна допомога” – написала співачка.

Отже, не одна Христина така, більшість артистів припинили отримувати гроші за концертну діяльність. Звісно, це не сильно радує виконавців, але вони не жаліються, адже розуміють свій внесок у перемогу. А своєю творчістю і концертними турами, вони заробляють гроші на армію, чим і допомагають нашим захисникам, а також благодійним фондам, які збирають кошти на поміч постраждалим від воєнних злочинів росії.

Схожі статті