Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко вперше розповів про розбите серце через батька: “Без тебе”

Пройшло 20 років з тих пір, як Софія Ротару та її єдиний син Руслан поховали голову сім'ї Анатолія Євдокименко. Це стало великою втратою для родини.

23 жовтня родина Софії Ротару вшановувала пам’ять Анатолія Євдокименко, який покинув свою дружину та єдиного сина 20 років тому. Чоловік помер від інсульту і незабаром був похований в Києві.

Сосєдов розкрив важкий діагноз Софії Ротару
Руслан Євдокименко вперше розповів про розбите серце через батька

Для співачки це стало великим ударом та горем. Її син також важко переживав втрату. Одразу після поховання Анатолія Софія Михайлівна зникла з телебачення та сцени. Глядачі не бачили її більше року. Ходили навіть чутки, що легенда естради припинить свою кар’єру. Втім, її спадкоємець взяв усе в свої руки та повернув матір в шоу-бізнес.

Руслан Євдокименко вперше розповів про розбите серце через батька

І хоча різне пліткували про ставлення Руслана до свого батька, правду можна дізнатись лише звернувши увагу на те, як він назвав своїх дітей: на честь батьків — Софією та Анатолієм.

Декілька днів тому чоловік сповістив своїх підписників про те, що його родина вшановує пам’ять покійного чоловіка Софії Ротару. Руслан оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram портрет коханого батька, а також додав емодзі розбитого серця.

Руслан Євдокименко вперше розповів про розбите серце через батька

Після втрати чоловіка Софія Михайлівна так і не змогла пов’язати своє життя з ким би то не було. Її серце залишалося вільним, а місце її законного благоаірного не було зайняте. І хоча подейкували про численні романи з молодими виконавцями, жодні з пліток так і не отримали підтвердження.

Натомість у кожному інтерв’ю, у кожному діалозі зі своїми шанувальниками Софія Михайлівна пригадує своє найбільше кохання у житті і зізнається, що це біль, який ніколи не покидав її серця.

Схожі статті