Тіна Кароль неприємно вразила прихильників: відвертіше важко уявити

Тіна Кароль любить епатувати, але не завжди це доречно.

У мережі Instagram є багато акаунтів, присвячених іменитій українській співачці Тіні Кароль. Всі вони викладають знімки з різними образами виконавиці, але деякі з них відверто шокують.

На одному з фан-акаунтів співачки з’явився знімок. на якому тіна Кароль позує у доволі відвертому вбранні. На співачці була світло рожева сукня. яка майже нічого не приховувала. До того ж вбрання підкреслювало видатні принади артистки. Доповнив образ яскравий макіяж, особливий акцент було зроблено на губи виконавиці. У дописі до знімку прихильників запитали чи пам’ятають вони з якої події фото.

https://www.instagram.com/p/CHCT3jylXBD/

Прихильники пам’ятали, що знімок було зроблено на вечорі прем’єр з Катею Осадчою. Тоді співачка виконала композицію “Сила висоти”.

Такий образ співачки викликав хвилю обурень і негативних порівнянь. Як виявилося, у Тіни Кароль не лише велика армія прихильників, а й хейтерів. Від знімку у глядачів склалося враження, що вони потрапили не на розважальне шоу, а в бордель. Про це прихильники відверто написали у коментарях під знімком. Шанувальники відмітили, що співачка, як завжди, виставила усе напоказ і на заході було не зрозуміло Тіна Кароль виконує власні пісні чи демонструє наряди.

Це не єдиний відвертий образ народної улюблениці. Чого лише варта сукня, в яку була вбрана Тіна Кароль на передостанньому ефірі популярного проекту “Танці з зірками”. Знімок співачка опублікувала на своїй сторінці в мережі і зібрала багато схвальних відгуків.

А от у фан-групі Тіни Кароль образ сподобався не всім. Дехто попросив іншого стиліста і назвав образ вульгарним.

Тіна Кароль вміє вражати дивними і ну дуже вже відвертими образами.

Схожі статті