Славія похизувалася, що Дзідзьо подарував їй після розлучення: “Ти виходиш і вид на озеро” (ФОТО)

Відома українська співачка та колишня дружина соліста гурту DZIDZIO Славія похизувалася нерухомістю, яку отримала від музиканта. Усі деталі в нашій статті.

Навесні минулого року дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо почала давати інтерв’ю, в яких розповіла усю правду про її шлюб з музикантом.

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
Славія похизувалася, що Дзідзьо подарував їй після розлучення

Тоді аудиторія запідозрила, що пара готується до розлучення. Незабаром плітки підтвердилися і Михайло публічно заявив, що його союз з Ярославою добіг кінця.

Славія похизувалася, що Дзідзьо подарував їй після розлучення

Починаюча співачка зізнавалася, що не змогла себе реалізувати в цих стосунках ні як артистка, ні як мама. Михайло не бажав мати у своїй сім’ї свого конкурента, тому не дозволяв Ярославі виступати на сцені. Доходило до того, що вона проходила різноманітні кастинги музичних шоу потайки.

Спадкоємців у пари також немає через неготовність Михайла бути батьком. Згодом Ярослава пояснить, що не мала на увазі, нібито Дзідзьо взагалі не хотів дітей. Мовляв, очікувала від нього хоча б натяку на те, що він бажає стати татом, але не дочекалася.

Як виглядає квартира, якою Дзідзьо відкупився від колишньої дружини Славії

Розлучення відбулося у серпні того ж року. Ярослава не претендувала на жодне майно Михайла, а він в свою чергу подякував їй за її щирість та чесність, і подарував розкішну квартиру на березі озера.

Жити в ній Ярослава не змогла. Хоча вона їй дуже подобалася, потім артистка розповідала, що усе в ній настільки нагадувало її зруйнований шлюб, що вона прийняла рішення переїхати.

Напередодні повномасштабної війни в Україні Ярослава вже збирала валізи і мала переїхати до нового коханого. У ніч з 23-го на 24 лютого Славія зустріла свою матір на вокзалі, а вже наступного дня ховалася з нею в підвалі замість переїзду.

Чи вдалося її зберегти стосунки з обранцем, з яким вона мала жити разом, достовірно невідомо, адже Ярослава відмовляється розкривати його особистість.

Схожі статті