Оля Цибульська своїм виглядом в одному рушнику здивувала навіть Дзідзьо: “З самісінького ранку”

Оля Цибульська завжди вміла здивувати свою публіку та спантеличити навіть самих близьких. Тому в цей раз від образу Цибульської зомлів навіть Дзідзьо.

Майже весь творчий шлях Олю переслідують чутки про її роман з Михайлом Хомою, який, взагалі доводиться їй кумом, але це ніколи не заважало шанувальникам розвивати плітки про романтичні, а не родинні стосунки між ними. Все це відбувалося до того моменту, поки Оля не вирішила показати свого чоловіка, з яким вже разом 20 років. Після цього чутки трішки вщухли, але не до кінця.

Всім відомо, що Оля не з тих артисток, які соромляться чесно висловлювати свої думки та невдоволення. Так, на днях Цибульська вийшла у сторіс в одному рушнику й у масці на обличчі, та заговорила про те, що з самісінького ранку її вже почали вчити життю. А співачці не потрібні ці поради та запропонувала комусь з підписників забрати ці поради собі.

О
Оля Цибульська навіть Дзідзьо здивувала новим образом

Таким зухвалим образом Оля знову сильно здивувала своїх шанувальників. До того ж слова Олі були такими сміливими після того, як вона постала в сторіс з шампанським і також зранку. Тоді Цибульська наслухалась багато негативних коментарів на свою адресу і почала відповідати хейтерам.  До речі всі ситуації, які трапляються з Олею, чомусь досі порівнюють з Дзідзьо та чекають від нього якоїсь реакції.

І навіть ті чутки, що син Олі Нестор схожий на Дзідзьо досі обговорюються в мережі, попри те, що Цибульська вже вразила схожістю сина зі своїм чоловіком Сергієм, який займається молочним бізнесом і досі не хоче бути популярним. Та ми ж всі знаємо, що для пліток особливого приводу не треба. Тож, тепер стає цікаво, що утне Оля наступного разу і як на це відреагують підписники відомої артистки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.