49-річна Олеся Жураківська стала мамою і вже приймає привітання від фанатів: “Плакала, переживала і раділа”

Відома українська акторка Олеся Жураківська стала справжньою суперзіркою завдяки участі у новому серіалі, який став до болю актуальним у період повномасштабної війни.

Декілька років тому на українському телебаченні стартував показ серіалу “Мама”, який розповідає історію жінки, що відправила свого сина на фронт. Дане шоу було дуже актуальним для українців і стало ще більш близьким по духу, коли розпочалася повномасштабна війна.

Олесі Жураківський вдалося ідеально показати матір, яка розшукує свого сина і варто відмітити, вже багато місяців приймає компліменти за свою глибоку та пронизливу гру.

Олеся Жураківська стала мамою

Нещодавно на офіційному акаунті телеканалу СТБ, на замовлення якого було створено даний телесеріал, з’явилася нова публікація, в якій ішлося про Олесю та шоу, яке підкорило серця сотні тисяч глядачів.

У коментарях користувачі мережі почали ділитися не тільки своїми враженнями від перегляду даної стрічки, але й вітали та засипали компліментами виконавцю головної ролі.

На фото Олеся Жураківська постала разом зі своїм сценічним сином. Фотографія вийшла дуже ніжною та емоційною. А у дописі до публікації автори закликають передивитися драму, яка отримала високі оцінки не тільки від глядачів, але і експертів.

Олеся Жураківська стала мамою

Цікаво, що у реальному житті Олеся Жураківська не має дітей, тому її досвід гри у матір та її результат ще більше вражають, зважаючи на цей факт. Ба більше, акторка навіть не шкодує про те, що не змогла виростати власних дітей. Тим не менш, в неї ще достатньо часу, аби дати життя малюку.

А після війни велика кількість зірок планує усиновлювати дітей, тому цей варіант фанатам також не варто відхиляти. Хтозна, можливо незабаром Олеся вразить нас щасливою новиною.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.