Від кого народили своїх єдиних дітей Алла Мазур та Лідія Таран: зірки “плюсів” більше не приховують правди

Вже давно не вщухають розмови про те, якими сильними за характером є ведучі Алла Мазур і Лідія Таран, адже вони самотужки виховують своїх дітлахів. Дізнайтеся, від кого народилися у них малюки.

У мережі часто обговорюють материнство Алли Мазур і Лідії Таран, адже в обох ведучих ця тема має флер таємничості. Обидві зірки самотужки ставлять на ноги своїх нащадків та ніколи не скаржаться на долю. Своїх діток люблять просто безмежно і намагаються дати їм все найкраще. Досі прихильникам цих знаменитостей не дає спокою питання, від кого ж зірки народили своїх чад.

Алла Мазур та Артем Бондаренко

Від кого народили своїх єдиних дітей Алла Мазур та Лідія Таран

Рудоволоса дикторка багато років майстерно приховує батька свого єдиного сина Артема. Раз вона все ж таки вирішила поставити всі крапки над “і”, заявивши, що батько дитини — не політик та не олігарх, але на публіці з’являтися не хоче. Втім, повністю приховати чоловіка не вдалося. Як завжди правда спливла через дрібниці. Ведуча забула приховати прізвище на бейджику Тьоми і так всі дізналися, що тато хлопці — Бондаренко.

Важко сказати, чи саме ця ситуація, чи особиста позиція вплинули на те, що Алла взагалі перестала розповідати про свою дитину. Цікаво, що раніше батьківство приписували колезі Мазур, Роберту Опаленику.

Лідія Таран та Василина Доманська

Дочка Лідії Таран від Доманського вразила виглядом у купальнику: Василина перевершила зіркову маму
Від кого народили своїх єдиних дітей Алла Мазур та Лідія Таран

Якщо колега Таран напрочуд міцно тримає таємницю батьківства свого сина, Лідія — повна її протилежність. Ведуча ніколи не приховувала стосунків з Андрієм Доманським. Хоча й відносини так до РАГСу і не привели пару.

Неможливо не помітити, що Василина росте точною копією свого знаменитого татка. Дівчинка дуже успадкувала риси обличчя шоумена. Відомо, що її не обмежували у спілкуванні з батьком. Ось тільки зараз дочка зірки не в Україні. Мама її вивезла у Євросоюз ще на початку війни.

Нагадаємо, що Лідії Таран часто приписують роман з Русланом Сенічкіним, але зірки воліють не здіймати цієї теми та транслюють цілком дружнє ставлення один до одного.

Схожі статті