Що відомо про третю дружину Олександра Пономарьова, яку співак не повів до РАГСу: приємна у спілкуванні жінка

Олександр Пономарьов завжди був у центрі жіночої уваги. Дізнайтеся, з ким нині чоловік має стосунки, чи знайшла нова обраниця спільну мову з дітьми знаменитості та яким чином сплив головний секрет співака.

Олександр Пономарьов з молодих років мав цілий натовп фанаток. Прихильниці буквально танули від чаруючого голосу та ніжного образу. Проте, спершу музикант віддав своє серце Олені Мозговій. Разом з дочкою великого композитора, він прожив чимало спільних років. У пари з’явилася дитина. Та човен родинного щастя розхитався і вир життя поніс кожного своєю стежкою.

У співака з’явилася нова обраниця, яка подарувала йому сина, а його колишня зустріла свою другу половинку.

Що відомо про третю дружину Олександра Пономарьова

У 2012-му році ще один шлюб Пономарьова розпався. Всі були впевнені, що артист з головою пішов у творчість та холостякує. А ось екс-дружина знаменитості так не думала. Вікторія Мартинюк наважилася повідати публічно про те, що Олександр закрутив новий роман, що переріс у справжнє кохання.

Що відомо про третю дружину Олександра Пономарьова?

Сам співак ретельно оминає тему своїх нових стосунків. Втім, у 2019-му році його колишня повідала, що нова жінка у житті музиканта таки є. Ба більше, вона знайома з їхнім спільним сином. Проте, не слід думати, що тут має місце історія про лиху мачуху. Навпаки, за словами Вікторії, цивільна дружина Олександра дуже добре ставиться до юнака. Його ж мама не приховує, що спілкувалася більше навіть з нею, аніж зі своїм екс-обранцем. Цікаво, що персона молодої тримається у таємниці.

На кого більше схожий син Олександра Пономарьова: на нього чи на Вікторію Мартинюк
Що відомо про третю дружину Олександра Пономарьова

Дитину ж Мартинюк намагається виховувати у традиційних цінностях поваги до дорослих. Жінка підкреслює, що вона прищеплює таку мораль і по відношенню до нової коханої Пономарьова. Втім, зараз не відомо, чи є досі у житті золотого голосу України мила.

Нагадаємо, що співаку багато років приписували роман з Марією Яремчук. Заради жарту артист навіть говорив про стосунки з молодою співачкою, проте, ніякі чутки, навіть ті, що розпускав сам зірковий чоловік — не підтвердилися.

Схожі статті