Євгенія Власова у червоному показала, як відросло волосся після пережитого: пишні локони не можливо зачесати

Популярна співачка Євгенія Власова пережила непростий період у своєму житті. Вона, зірка на піку слави, мусила ховатися лікарняними палатами, адже поклала всі сили на відновлення свого здоров'я. Дізнайтеся, наскільки вдалося повернутися до звичайного життя.

Євгенія Власова завжди вміла зачарувати ніжним голосом слухачів. Її пісні знаходили відгук у кожному серці. Фанати не сумнівалися, що перед ними — перспективна артистка та конкурентка іменитим поп-дівам.

Та, як-то кажуть: “Хочеш насмішити Всевишнього, повідай йому про плани на життя”. Доля знаменитості зробила крутий поворот у 2009-му році. Зірку відправили на операцію, а у народі поповзли чутки про те, що Власова бореться з онкологічною хворобою. Пізніше Женя і дійсно вийде в люди з коротесеньким волоссячком. Її стрижка, як у хлопчика породила ще більше пліток. У 2017-му довелося знову піти на ті самі випробування.

Євгенія Власова
Євгенія Власова у червоному показала, як відросло волосся після пережитого

Згодом співачка таки повернеться до улюбленої справи та буде вражати прихильників ще більше. Нещодавно вона показала нову світлину, де ефектно позує у пишній червоній сукні з відкритими плечима, а за спиною розвивається пишне волосся. Здається, що після кардинальної стрижки, локони зірки стали тільки густішими.

Євгенія Власова у червоному показала, як відросло волосся після пережитого

Цікаво, що сама знаменитість відкидає всю інформацію про своє онкологічне захворювання. Вона емоційно розповідала, що ніколи не мала нічого подібного. Так, були складнощі зі здоров’ям, проте, це не означає одразу рак. Євгенія підтверджувала, що хіміотерапія дійсно трапилася у її житті, але так склалося, адже одному з лікарів, який опікувався здоров’ям артистки, здалося, що можна обрати цей шлях до швидкого одужання.

Євгенія Власова вперше показала, що зробив з нею новий партнер
Євгенія Власова у червоному показала, як відросло волосся після пережитого

Також співачка зазначала, що тінь від недостовірної інформації про її лікування лягала не лише на неї, а і відбивалася на її дочці, чого популярна мама хотіла менше за все.

Нагадаємо, що Євгенія Власова була заміжньою. Першим її обранцем став продюсер Дмитро Костюк, але стосунки виявилися дуже крихкими.

Схожі статті