Олег Винник полишив Таюне заради ефектної Олі Полякової: “У нас буде спільна дитина, так склалося”

Олег Винник та Оля Полякова здивували своїх фанатів, зізнавшись про те, що в них з'явиться спільна дитина. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Фанати Олега Винника звикли до того, що артист завжди з’являється на сцені разом зі своєю бек-вокалісткою та за сумісництвом таємною дружиною Квіткою Таюне. Тому новина про його співробітництво з Ольгою Поляковою свого часу стала справжнім фурором.

Який вигляд має доросла донька Винника і Таюне
Олег Винник полишив Таюне заради Олі Полякової

Олег Винник полишив Таюне заради Олі Полякової

Так, минулого року артисти здивували своїх фанатів сенсаційним зізнанням про те, що в них буде спільна дитина, але одразу ж з’ясувалося, що мова йде саме про трек, який народився у зіркового дуету.

“Тепер у нас велика любов з Олегом Винником, тому що ми разом робимо дитину. Вчора ми з ним це робили шість годин поспіль. Я пішла додому трохи весела і в три години ранку. Так що думайте, чим ми займалися разом. Сьогодні його зустріла – був трохи виснажений”, – зі сміхом сказала Оля жунралістам телеканалу “Україна”.

Варто відмітити, що заради створення спільної композиції Оля Полякова запрошувала повелителя вовчиць до себе додому і показала, як відпочивала з ним у своєму заміському маєтку. Дружини артиста Таюне помітно не було, але поруч з зірками постійно знаходилися діти Олі Марія та Аліса.

Олег Винник полишив Таюне заради Олі Полякової
Олег Винник полишив Таюне заради Олі Полякової

Нагадуємо, тривалий час шанувальники підозрювали, що Олег Винник насправді одружений.

Врешті-решт, журналістам вдалося дізнатися правду, поспілкувавшись з колишніми односельчанами повелителя вовчиць. Саме вони і розповіли, що він давно одружений на свої бек-вокалістці.

Згодом і Оля Полякова видала секрет Олега, заявивши на всю країну, що зірка знімає обручку перед виходом на сцену. Олег Винник ніяк не коментує чутки навколо себе і лише зізнається, що не хоче піаритися на особистому житті.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.