Єгор Гордєєв розповів, як проходить ремонт у його квартирі: “Треба самому замінити скло у вікнах”

Улюблений телеведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв надто сильно постраждав після чергового російського нападу і ледве не залишився без свого житла. Тепер Чоловік самотужки робить ремонт і навіть не просить допомоги.

Не можна сказати, що Гордєєву пощастило з місцем розташування його житлового будинку, адже 17 жовтня він, як і його сусіди постраждали від чергової атаки росії. Ніхто такого не очікував, але багато квартир залишились у дуже поганому стані. Наприклад квартира Гордєєва вціліла, але сильно пошкоджена. У нього немає вікон та потрібно робити повністю новий ремонт.

Натомість Єгор не жаліється ні на що, він сам готовий будувати свою квартиру, бо вважає, що в зрівнянні з масштабами тих бід, які є в нашій країні, його проблема не є значною. Але багато хто вважає, що втрата житла – це катастрофа. Проте Гордєєв, як журналіст і людина, яка бачила багато наслідків війни, вважає інакше.

Є
Єгор Гордєєв самоужки ремонтує квартиру

Телеведучий зізнався, що ремонт він частково буде робити самотужки, принаймні змінювати вікна і ремонтувати стелю. Ремонтні роботи у його будинку вже почалися, але Гордєєв зауважив, що на це потрібен час. І дійсно, дивлячись на те, у що перетворився будинок Гордєєва, можна зрозуміти, що часу на відновлення він потребує багато.

Але вже зрозуміло, що Єгору багато хто пропонував свою допомогу, але сам ведучий зауважив:

“Я точно не той, кому потрібна ваша допомога. А от про матеріальне завтра, а сьогодні – дякую. Велично дякую вам всім, це настільки сильна енергія, яку тепер хочеться віддавати у світ й жити з нею” – зізнався Гордєєв

Тож, ремонт почався, а це не може не радувати, значить, що через деякий час ведучий і всі його сусіди, зможуть знову відчути домашній затишок і атмосферу улюбленого дому.

Схожі статті