Діма Жук засвітив секретне фото Тіни Кароль, на яке не дочекався навіть Дан Балан: це пахне новим романом

Діма Жук та Тіна Кароль вже давно мають робочі стосунки, які іноді виходять за рамки та доводять зовсім інше. Але самі артисти спростовують ці чутки й не хочуть навіть чути щось про свій роман.

Поп-діва Тіна Кароль завжди може привернути до себе увагу будь-якого чоловіка, якщо тільки цього забажає, проте не завжди чоловіча увага до Тіни є доречною. Іноді це занадто, іноді не достатньо. Та й коло Тіни завжди було багато чуток щодо її романів з різними чоловіками, як з артистами, так і з політиками та військовими.

Проте, не дивлячись на те, що чутки коло артистки ніколи не вщухають, сама вона нікого до свого серця не підпускає і не збирається. Хоча, можливо їй ще не попадався гідний чоловік, який міг би полонити серце співачки й зробити її щасливішою, ніж вона є зараз. Тіна звикла до того, що вона самостійна та рішуча, всі проблеми та всі виклики приймає гідно. А також співачка сама виховує єдиного сина Веніаміна, який народився у її єдиному шлюбі з Євгеном Огірою.

Д
Діма Жук показав секретне фото Тіни Кароль

Напевно романи коло Тіни є більш реальними, ніж самі стосунки Кароль з якимись чоловіками. Наприклад, найгучнішим романом за чутками був з молдавським красунчиком Даном Баланом, який став колегою Тіни на шоу “Голос країни” та зміг до кінця проєкту утримати увагу Кароль та кожного ефіру дивувати її своїми подарунками й вчинками. Але, це виявився всього лиш гарний піар-хід.

Та після цього Кароль почали приписувати роман з хореографом Дімою Жуком, який вже кілька років поспіль ставить танці для Тіни та її балету на виступи та на концерти. Після шоу “Танці з зірками” та спільного палкого танцю на одному з ефірів, Тіна допомогла Жуку почати співочу кар’єру і саме після цієї новини чутки про роман хореографа та співачки почали поширюватись зі швидкістю світу.

Д
Діма Жук показав секретне фото Тіни Кароль

Але сам Діма в одному з інтерв’ю розповів, що його стосунки з Кароль суто робочі та трошки дружні, але романтичного підтексту в них точно немає і ніколи не було. Але вчора Жук відповідав на питання своєї аудиторії й одне з них звучало так: “Є фото з Тіною Кароль, яке ніхто не бачив?” І Дмитро одним лише фото знову зробив так, що чутки про романтичні стосунки стали актуальними.

Схожі статті