Неймовірного красеня ховають батьки: як виглядає 20-річний син Надії Мейхер та бізнесмена Олександра Ліщенка

Не всі знають про те, що Надія Мейхер має дорослого сина від першого шлюбу з бізнесменом. І виникає питання, чому співачка ховає свого наслідника і зовсім нічого про нього не розповідає.

Юна Надія Мейхер змогла по вуха закохатися у бізнесмена Олександра Ліщенка, який, звісно, був старшим від 19-ти річної Наді. Проте це не завадило їй настільки сильно покохати чоловіка, що її не засмучував факт втрати роботи у найпопулярнішому, молодому гурті “ВІА Гра”. Але артистка настільки сильно себе зарекомендувала, що Меладзе дозволив їй єдиній за все існування гурту, піти в декрет із можливістю повернення.

Мейхер народила свого сина у далекий 2002 рік, від шаленого кохання хлопець виріс справжнім красенем та дуже завидним нареченим для молодих дівчат. До того ж хлопець, якого Надія назвала Ігорем також має творчі здібності й вже у свої 20 років займається професійною озвучкою фільмів та мультфільмів.

Я
Який вигляд має син Надіїї Мейхер

Звісно діти це квіти життя, тому, навіть коли родинна чаша розбивається, то діти все одно продовжують рости. Так сталося й у родині Наді Мейхер, тобто, не зовсім родині. З бізнесменом, якого жінка шалено кохала справа до шлюбу так і не дійшла, так пара й розійшлась через непорозуміння. Але це рішення було спільним.

Згодом Грановська повернулася до “ВІА Гри” та потрапила у золотий склад і стала справжньою легендою. Тому, дефіциту  уваги від чоловіків Надія не мала. А крізь роки зустріла чергового бізнесмена на своєму шляху, Михайла Уржумцева, якому подарувала двох чарівних донечок.

Я
Як виглядає єдиний син Надії Мейхер

А от Ігорю вже 20 років і хлопець давно живе окремо та займається своїм розвитком. Якось Надя показала, як виглядає її красень син. Жінка вважає, що він майбутній бізнесмен, або зірка озвучки.

Схожі статті