Як виглядала Руслана Писанка в останні дні життя: коротка стрижка, перев’язана нога та втрачені кіло (ФОТО)

Новина про смерть знаменитої української акторки Руслани Писанки була шокуючою, тому її колеги, друзі та фанати досі приходять до тями від трагедії.

Минулого року український шоу-бізнес сколихнула новина про те, що усіма улюблена акторка Руслана Писанка впала зі сцени, втративши свідомість, і зламала ногу. Артистка була госпіталізована, вийшла на зв’язок, сповістивши, що з нею все відносно добре, і з тих пір не з’являлася в інформаційному просторі.

Через півроку її чоловік Ігор Ісаков вразив і розбив серця українців повідомленням про смерть акторки. Виявляється, у зірки був діагностований рак. Лікувалася Руслана в Німеччині, але онкологія була дуже агресивною і героіня нашої статті не впоралася.

Як виглядала Руслана Писанка в останні дні життя

Як виглядала Руслана Писанка в останні дні життя

Напередодні своєї смерті Руслана ще й до того ж втратила свою матір, яка також померла від раку.

В останні дні свого життя Руслана виглядала зовсім не так, якою її запам’ятали: з травмованою ногою, короткою зачіскою та більш худою, ніж завжди.

Ігор зізнався, що під час лікування їй стало легше, але це було передвісником її переходу на той світ. Доставити тіло акторки було неймовірно важко через бюрократичну машину в Німеччині. Втім, через декілька тижнів усі бажаючі мали можливість попрощатися з Русланою в Києві.

Акторка була настільки світлою та веселою людиною, що повірити у її кончину було неймовірно важко. Зірка завжди була позитивною і намагалася вселити віру у краще іншим людям.

Відомо, що Писанка дуже любила свою матір і була неймовірно прив’язана до неї. Тож ця трагедія сильно відобразилася на її стані і подейкують, навіть пришвидшила трагедію. Зараз Ігор Ісаков самотній і живе з їхнім улюбленцем, якого колись вони завели разом з Русланою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.