Жанна Бадоєва обрала росію, але росія не обрала її: колишню дружину Алана Бадоєва виганяють з росТБ

Не так давно навколо колишньої дружини Алана Бадоєва Жанни розгорівся небувалий скандал через її повернення на російське телебачення. Але музика грала недовго.

Декілька тижнів тому в Україні розгорівся небувалий скандал. Жанна Бадоєва, яка спочатку повномасштабної війни в Україні засудила дії російської федерації, повернулася на її телебачення зі своєю авторською тревел-програмою “Життя інших”. Продовжувати тішити та розважати росіян війна Жанні не завадила. Втім, серед аудиторії з’явилися люди, яким зовсім не до вподоби, що українка заробляє в москві.

Колишню дружину Алана Бадоєва виганяють з російського телебачення

Чому Жанна Бадоєва мовчить про війну
Колишню дружину Алана Бадоєва виганяють з російського телебачення

Так, нещодавно з’явилася інформація, що Жанну намагатимуться вигнати з російського інформаційного простору.

Так, голова комітету Держдуми з питань сім’ї, жінок і дітей Ніна Останіна вже направила листи міністру культури РФ Ользі Любимовій і гендиректору Першого каналу Костянтину Ернсту з проханням вигнати Бадоєву з телеканалу. Невідомо, чи прийнята заявка в обробку, але меседж Жанна Бадоєва отримала в російській федерації доволі гучний та жорсткий.

Серед претензій до телеведучої було і громадянство. Цікаво, що заявниця вказала нібито Бадоєва має українське та італійське громадянство. Але це не може відповідати істині, так як громадяни України не мають права мати паспорт інших країн. Себто, або ж Жанна Бадоєва вже давно не громадянка України, або ж депутатка Держдуми не знає законів сусідньої держави та  обмовила знаменитість.

Так чи інакше, Жанна Бадоєва поки що ніяк не коментує дану новину. Варто відмітити, що впродовж півроку вона не поверталася до Москви, а знаходилася на зйомках та у себе вдома в Італії. Ба більше, Бадоєва неодноразово говорила про те, що жити в росії не хоче і не буде.

Схожі статті