Неймовірного красеня ховають батьки: як виглядає 15-річний син Олександра Пономарьова не від Олени Мозгової

Знаменитий український співак Олександр Пономарьов виховав трьох спадкоємців, двоє з яких його біологічні діти. Як виглядає наймолодший Сашко?

Олександр Пономарьов перебував лише в одному офіційному шлюбі. Власне, під вівтар він повів прекрасну Вікторію Мартинюк після невдалих стосунків з Оленою Мозговою.

З колишньою цивільною дружиною виконавець вперше пізнав щастя батьківства. В нього з’явилася падчерка Зоя, яка вважає його своїм справжнім батьком та рідна дочка Євгенія. Натомість красуня Вікторія народила йому першого сина, який був названий на честь свого тата — також Олександром.

Як виглядає 15-річний син Олександра Пономарьова

Як виглядає 15-річний син Олександра Пономарьова

Зіркові батьки розлучилися, коли хлопчик був зовсім маленьким, тому він залишився з матір’ю. Втім, Олександр робить усе можливе, щоб Сашко не відчував відсутності батьківського тепла та турботи.

Зірка постійно подорожує зі своїм молодшим спадкоємцем та багато часу проводить з ним вдома, що легко помітити завдяки публікаціям артиста на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

На кого більше схожий син Олександра Пономарьова: на нього чи на Вікторію Мартинюк
Як виглядає 15-річний син Олександра Пономарьова

Свої стосунки з жінками Пономарьов не афішує, втім Вікторія Мартинюк якось зізналася, що у Олександра є цивільна дружина і вона дуже добре ставиться до їхнього з артистом сина.

Натомість колишня Пономарьова також вчить їхього Сашка з повагою ставитися до нової обраниці батька, навіть якщо вона не є його матір’ю.

Варто відмітити, що спільних фотографій з Євгенією Пономарьовою та Зоєю Мозговою у хлопця майже немає. Принаймні у вільному доступі.

Олександр також ніколи не розповідав, наскільки добре діти ладнають, але необхідно розуміти, що Зоя була вже дорослою молодою жінкою, коли Сашко з’явився на світ, а Євгенія також має велику різницю з ним у віці.

Схожі статті