Хіба це мама: Христина Орбакайте була проти народження дітей Пугачової та Галкіна

"Не вміє бути мамою": Христина Орбакайте відверто розповіла, чому була проти народження молодших дітей примадонни.

Доросла дочка Алли Пугачової, 49-річна співачка і кіноакторка Христина Орбакайте зробила несподівану заяву про Гаррі і Лізу.

Відомо, що Орбакайте ніколи не проявляла теплих почуттів до дітей-близнят Пугачової і Галкіна. 7-річні Гаррі і Ліза, народжені за допомогою сурогатної матері, – справжні янголята, однак старша дочка Пугачової ніколи їх не любила. Уникала цієї теми вона і в розмовах з журналістами, але нещодавно все-таки сказала декілька слів.

Сімейне фото
Сімейне фото

«У нашому домі питання сурогатного материнства піднімався багаторазово, але я була проти. Моя мама не вміє бути справжньою матір’ю, тому мені б не хотілося, щоб Ліза і Гаррі відчули нестачу її любові й уваги, як колись я», – поділилася наболілим Христина.

Однак, збоку здається, що якраз меншим дітям уваги батьків вистачає. Коли молода співачка Алла народила доньку Христину, вона дуже прагнула зробити кар’єру, стати популярною. Тож дівчинці доводилося жити в бабусь і увага найріднішої була для неї справжнім святом.

Алла Пугачова та Христина Орбакайте
Алла Пугачова та Христина Орбакайте

Але знаменита, багата і немолода примадонна своїх меншеньких просто обожнює і часто постить в соцмережах їхні фото. Маленьку Лізу Пугачова вважає справжнім талантом.

Орбакайте ж має власних дітей, і, можливо, її не дуже хочеться ділитися багатомільйонним спадком в майбутньому ще й з дітьми Галкіна. Але більш ймовірно, співачка просто заздрить і страждає від того, що вона була обділена в дитинстві, а Гаррі і Лізі пощастило більше.

Схожі статті