Не завжди виглядала дорого: якою була Олена Зеленська до шлюбу з президентом України – точно не перша леді

Олена Зеленська не завжди мала такий приголомшливий вигляд як зараз. Звісно, що у молодому віці всі виглядають не такими розкішними, як після 30-ти. Так сталося й у випадку з першою леді.

Історія Зеленських почалась ще у шкільні роки, але не підсвідомо, тому що бувши дітьми вони майже не спілкувалися, але Зеленський вже тоді знав, що саме ця дівчинка з паралельного класу стане його долею на все життя. Але їх шляхи як пари, почали розвиватися вже після школи. Звісно, що тоді був зовсім інший час і зовсім інша мода, тому уявити собі першу леді у якихось дивних речах, складно, але й таке було.

Як виглядала перша леді до шлюбу з Зеленським
Як виглядала перша леді до шлюбу з Зеленським

Всі жінки з власного прикладу знають, що були такі періоди, коли то макіяж був таким, за який зараз соромно, або одяг, або і те й інше. Ми всі змінюємося та розвиваємось. Оскільки щороку розвивається індустрія моди, з’являються нові тренди, нові кольори, фасони. І насправді Зеленська не палка фанатка моди т раніше, коли Володимир ще не був президентом, а виступав разом з колегами на концертах студії “Квартал 95” то жінці не варто було постійно з’являтися на публіці та тримати марку.

Але зараз Олена відвідує різні ділові зустрічі, як в Україні, так і за її межами. Тому перша леді обирає різні бренди та шукає для себе українських, молодих дизайнерів, які розробляють образ дружини президента, який має завжди приголомшувати всіх, хто спостерігає за Зеленською.

Як виглядала перша леді до шлюбу з Зеленським
Як виглядала перша леді до шлюбу з Зеленським

І насправді перша леді країни є прикладом для багатьох жінок, вона надихає нас бути сильними та водночас ніжними, як і сама Олена, адже саме вона є опорою нашого президента і надихає його на нові звершення, за якими ми спостерігаємо всією країною. І можливо, якби з Володимиром поруч була інша жінка, то президентом була б геть інша людина.

Схожі статті