Ольга Сумська покинула чоловіка Борисюка і поїхала за кордон з іноземцем, який молодший за неї на 7 років

Відома українська акторка Ольга В'ячеславівна Сумська здивувала новиною про свій виїзд закордон. Навіщо знаменитість відправилася до Іспанії?

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Сумська докладала усіх зусиль, щоб допомогти своїй батьківщині. Не дивлячись на важку втрату, яку принесли бойові дії (Ольга В’ячеславівна втратила матір Ганну Іванівну), зірка не могла сидіти, склавши руки, і волонтерила на півдні Італії разом з донькою Ганною.

Коли повернутися до Києва стало популярною ініціативою серед українських біженців, Ольга В’ячеславівна забрала дочку та возз’єдналася зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком, який очікував на неї вдома.

Ольга Сумська покинула чоловіка Борисюка і поїхала за кордон

Ольга Сумська показала свою нову публіку
Ольга Сумська покинула чоловіка Борисюка і поїхала за кордон

З тих пір зірка допомагала своїй вітчизні на її території. Звісно, як і всі зірки Ольга Сумська збирає гроші завдяки своєму ремеслу — театру.

Втім, нещодавно стало відомо про те, що на акторку та її колектив очікують у теплій Іспанії. Ольга В’ячеславівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з вокзалу, на якому постала зі знаменитим танцюристом Амадором Лопесом. У дописі до знімку зірка пояснила, що збирається у незвичайну, а головне, важливу подорож.

Ольга Сумська покинула чоловіка Борисюка і поїхала за кордон

Нагадуємо, що Амадор Лопес отримав українське громадянство лише рік тому. Це було неймовірним щастям для венесуельця, який намагався його отримати впродовж 10 років. Зараз чоловік готовий активно демонструвати свою проукраїнську позицію і робити усе задля того, щоб перемога України якнайскоріше наблизилася.

Ольга Сумська також мріє, що Україна переможе, хоча і дозволяла собі деякі політичні вислови, які її шанувальники ставили їй у провину.

Схожі статті