Щоки впали, а брюки ледь тримаються: онучка Ротару вразила сильним схудненням і змусила фанатів хвилюватися

Єдина онучка Софії Михайлівни Ротару вразила своїх фанатів екстремальним схудненням. Як зараз виглядає Соня Євдокименко, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Софія Ротару має лише двох онуків, які на даний момент вже дорослі люди.

Соня Євдокименко, яка була названа на честь своєї зіркової бабусі, декілька років тому прийняла рішення емігрувати до Сполучених Штатів Америки. Дівчина будує модельну кар’єру у Нью-Йорку і варто відмітити, досить успішно.

Онучка Софії Ротару вразила сильним схудненням

Онучка Софії Ротару з'явилася на вулицях Мангеттону в дивному образі
Онучка Софії Ротару вразила сильним схудненням

У красуні наречений-мільйонер Денис Жаданов, з яким вона проживає в одному з непоганих районів міста. Однак мови про весілля у пари поки що не йде.

Найвідоміші фанати Софії Михайлівни активно слідкують і за діяльністю її онучки, яка успадкувала її красу та працьовитість. Соня шанобливо ставиться до своєї аудиторії і час від часу тішить її знімками з головою сім’ї.

Втім, нещодавно вона стривожила соціальну мережу новим фото, на якому виглядала дуже худою. Дівчина оприлюднила на особистій сторінці у розділі сторіз. Неозброєним оком помітно, що брюки, яка одягла дівчина на неї великі, а талія настільки тонка, що здається кращоно результату досягнути просто неможливо.

Онучка Софії Ротару вразила сильним схудненням

Нагадуємо, що півроку тому її рідний брат Анатолій та батько Руслан потрапили у гучний скандал. Чоловіки намагалися незаконним чином покинути кордон України, з метою втікти від війни.

Втім, обидва були затримані прикордонниками і на наступний день відпущені додому. Родина так і не прокоментувала даний інцидент. Єдине, що відомо, що Руслан Євдокименко продовжує залишатися на території України.

Тим часом пліткують, що Анатолій вже давно опинився в Європі і продовжує перебувати там цілком таємно.

Схожі статті