|
28.10.2022 14:06

Дан Балан більше не повернеться до України? Молдавський мачо не втримав Тіну Кароль і місце в кріслі “Голосу”

Після закінчення десятого сезону українського шоу “Голос країни” Дан Балан та Тіна Кароль прийняли рішення не повертатися у суддівське крісло. Поп-діва аргументувала своє рішення тим, що настала пора прощатися з даним форматом діяльності і концентруватися на творчості. У той час Дан Балан не давав конкретизованої відповіді щодо того, чому знов не підпише контракт з каналом, окрім жартів про Кароль.

Дан Балан не втримав Тіну Кароль і місце в кріслі Голосу

Дан Балан не втримав Тіну Кароль і місце в кріслі Голосу

Врешті-решт, велика кількість знаменитостей з’являлися знову на місці судді через декілька сезонів, що цілком імовірно і зробить молдавський мачо. Хіба що після початку повномасштабної війни на території України для нього це буде не так просто, так як тепер в ефірі російська мова не звучить, а Дан Балан не володіє українською, хоча добре розуміє її.

Також свою роль зіграла участь Тіни Кароль. Дан Балан постійно жартував, що без поп-діви для нього немає ніякого сенсу у зйомках. І хоча усі добре розуміють, що це була частина піару, про який потім повідомив Володимир Завадюк, так чи інакше, але Балан дійсно не з’являється в “Голосі країни” без Тіни Кароль. Артисти створили неймовірний тандем, який привертає до себе увагу та стає головною темою для обговорень після перегляду випусків.

Дан Балан не втримав Тіну Кароль і місце в кріслі Голосу

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Дан Балан цілком та повністю підтримав Україну та засудив дії російської федерації. Його матір Людмила регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram слова тексти адресовані українцям, намагаючись висловити свої співчуття та захоплення українському народу.