Екс-обраниця Михайла Заливако з “Холостяка” Анна Богдан натякнула на возз’єднання пари: “Не новий”

Анна Богдан стала обраницею одинадцятого "Холостяка" Михайла Заливако і змогла побудувати з ним стосунки, до того ж не короткочасні, а серйозні та гармонійні. Проте пара все одно розійшлась і тепер Анна робить двозначні натяки щодо свого особистого життя.

Михайло та Аня стали яскравою історією у проєкті “Холостяк”, тому що їх стосунки почались не банально і дуже неочікувано тиха та скромна спочатку Богдан таки змогла зачепити бізнесмена й розкрити йому справжню себе та свої почуття до нього. Протягом шоу, Аня припиняла бути тихою та почала проявляти характер і показувати, яка вона в житті, щоб Михайло розумів до чого йому треба готуватися та міг зробити чесний вибір.

Аня Богдан натякнула на нові стосунки
Аня Богдан натякнула на нові стосунки

Насправді здавалося що Міша та Аня просто ідеальна пара, тому що їхній гумор завжди співпадає, так само як і їх бажання. У стосунках за межами проєкту вони багато подорожували та намагалися взяти від життя все, що тільки можливо. Тому вони завжди проводили час удвох та не втомлювалися один від одного, адже їм було цікаво та комфортно. Але через рік відносин, якраз під час війни, Анна та Михайло зрозуміли, що далі їх шляхи розходяться. І їх розставання було спільним, дорослим рішенням.

Тому, зараз колишні живуть окремими життями, які не переплітаються. Аня хизується букетами та романтичними вечорами. Міша світиться з дівчатами та також гарно проводить свій час. Але жоден з низ не каже нічого про нове кохання. Можливо Міша вже закоханий в іншу дівчину, а він уникає розмов про стосунки та кохання.

Аня Богдан натякнула на нові стосунки
Аня Богдан натякнула на нові стосунки

Тож на днях Богдан вирішила поспілкуватися з підписниками та у неї запитали чи є в дівчини вже новий хлопець, на що Аня відповіла: “Нового нема”, чим й завела в кут здогадок шанувальників. Чи в дівчини немає нікого, чи з’явився старий, тобто Заливако. І це питання поки що немає чіткої відповіді не має

Схожі статті