|
28.10.2022 23:05

Що відомо про позашлюбну трійню Олега Винника? Повелитель вовчиць вразив новиною: “Треба заспокоїтися”

Відомому українському виконавцю Олегу Виннику роками вдається приховувати правду про своє особисте життя. Але ні для кого не секрет, що чоловік давно одружений і має дітей.

Після появи Олега Винника на українській естраді більшість глядачів не знали про нову зірку майже нічого. Втім, рік за роком пресі вдавалося дізнаватися все нові й нові захоплюючі деталі про його особисте життя.

Що відомо про позашлюбну трійню Олега Винника

Наприклад, завдяки візиту до його рідного села журналісти дізналися, що справжньою дружиною артиста є його бек-вокалістка Таюне. Нібито саме з нею чоловік колись одружився і саме з нею у шлюбі став батьком вперше.

Що відомо про позашлюбну трійню Олега Винника

Однак, бажання телевізійників знайти відповіді на свої питання іноді переходять межі. Тож артиста вирішили розіграти, сподіваючись, витягнути з нього якісь нові деталі про його минуле.

Українського співака Олега Винника жорстоко розіграли в ефірі телевізійного шоу “Вечір із Наталією Гаріповою” на телеканалі СТБ.

Під час програми у студії з’явилися троє хлопчиків-близнюків. Артисту заявили, що це його позашлюбні діти. У двтдахів блакитні очі та світле волосся. Діти поводилися настільки правдоподібно, що неможливо запідозрити брехню. І у глядачів та у Винника стався шок.

“Мені треба заспокоїтися. На мене наринули різні спогади”, – відреагував Винник.

Проте співак пізніше заявив, що не має відношення до цих дітей, оскільки у рік їхнього зачаття – у 2011 році в Україні його не було.

Нагадуємо, що журналісти вважають, нібито у співака і вокалістки є спільний син Юліан, який народився під час їхньої еміграції до Німеччини. Втім, хлопчик навіть жодного разу не потрапив до об’єктиву, тож шанувальники не мають гадки, як він виглядає.