Українські зірки, які переносили операції: Бабкін на очах, Каменських на ногах, а Білик перекроїла обличчя

Велика кількість українських зірок через активний образ життя та ненормований графік були змушені вдаватися до хірургічних втручань, аби зберегти своє здоров'я та красу.

Камалія

Камалія розповіла про сестру в ЗСУ
Українські зірки, які переносили операції

Відома українська співачка, яка виступає під псевдонімом Камалія багато років тому була вимушена звернутися до американських хірургів заради того, щоб мати можливість завагітніти.

Врешті-решт, сім’я звернулася до послуг екологічного запліднення і, тим не менш, саме артистка виносила своїх майбутніх дочок Арабеллу та Мірабеллу, і сталося це завдяки проведеній операції.

Настя Каменських

Вагітна Настя Каменських розповіла, чого їй не вистачає
Українські зірки, які переносили операції

Свого часу Настя Каменських невдало стрибнула з парашутом, в результаті чого пошкодила ногу. Згодом стало відомо, що співачка лягла на операцію і прооперувала обидві ноги. Тоді ж ходили чутки, нібито через це було зірвано весілля з Олексієм Потапенко, але у це ніхто не вірив. Зараз пазл складається, адже пізніше Каменських все ж таки вийшла заміж за Потапа.

Ірина Білик

Ірина Білик вразила всіх змінами у зовнішності
Українські зірки, які переносили операції

Втручання пластичних хірургів в обличчя Ірини Білик помітно неозброєним оком, і співачка цього абсолютно не цурається. Артистка публічно говорила про те, що мати велику кількість грошей і не звертатися до пластичних хірургів — це гріх.

Сергій Бабкін

Серій Бабкін нарешті розповів, чим займається за кордоном
Українські зірки, які переносили операції

Два роки тому Сергій Бабкін повідомив про те, що стрімко втрачає зір. У артиста було захворювання очей, яке вилікувати можна було лише хірургічним шляхом.

В українських лікарнях не було необхідної ліцензії для проведення операції, тож артисту довелося разом з дружиною Сніжаною вирушити до Європи, де йому надали допомогу.

Таїсія Повалій

Син Таїсії Повалій показав, як підріс зірковий онук
Українські зірки, які переносили операції

Таїсія Повалій, так само як і Ірина Білик активно працює над збереженням власної краси. Втім, якщо остання, не соромлячись, говорить про те, як намагається втримати свою вроду, новоспечена зрадниця України небагато розповідає про те, чому її обличчя повністю знерухомлене.

Схожі статті