Потап вперше показав свою маму: як виглядає свекруха Насті Каменських, яка все ніяк не дочекається онуків

Лише після весілля з Настею Каменських Потап почав по-новому розкриватися публіці та показувати, як живе поза камерами та численними проєктами, над якими він працює.

Відомо зіркова пара Потап та Настя Каменських після гучного весілля в київському лісі розпочали новий етап у своєму житті, зробивши аудиторію її частиною.

Потап вперше показав свою маму

Настя Каменських і Потап показали своїх мам

Співачка активно веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, в якому показує, як влаштований її з продюсером побут, а також як вони проводять разом час.

Саме завдяки цьому контенту шанувальники зіркового сімейства дізналися, що після смерті батька співачки її матір Лідія переїхала у їхній будинок. Там же знайшла для себе прихисток колишня дружина Олексія Завгороднього Анна Андрійчук, яка також стала частиною зіркової сім’ї.

Свекруха ж Насті Каменських живе окремо, але часто відпочиває разом з сином та його дружиною. 64-річна Людмила володіє прекрасними зовнішніми даними, розкішним білявим волоссям та молодим обличчям. Жінка є киянкою, яка підтримує свого сина у будь-яких починаннях і добре ставиться до будь-якого його вибору.

Варто відмітити, що не дивлячись на те, що Настя Каменських так і не подарувала їй онука від Олексія Потапенко, в цьому досягла успіху її інша невістка Ірина Горова, яка дала життя первістку продюсера Андрію. Хлопчик вже досяг підліткового віку і проявляє себе, як справжній чоловік.

Потап вперше показав свою маму

Після початку повномасштабної війни в Україні, поки його бабуся та батько знаходилися в Іспанії, він взяв на себе відповідальність та піклувався про матір та сестру.

Зазначимо, що Потап неодноразово підкреслив, що забрав свою матір з України не через загрозу війни, а у якості подорожі. Втім, вийшло що на момент 24 лютого його матір та матір Насті Каменських опинилися разом з ними в Європі.

Схожі статті