МастерШеф. Битва сезонів 11 випуск від 29.10.2022: хто покинув шоу – “Цьому опудалу немає що тут робити”

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 11 випуску від 29.10.2022 вже відомо. Читайте нашу статтю, щоб дізнатися, хто вилетів з проєкту на цей раз.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 11 випуску від 29.10.2022 вже відомо. На цей раз з шоу пішла учасниця Наталка. Дівчина не змогла впоратися з завданнями та вразити суддів своїми талантами, тож стала наступною, хто покинув проєкт.

Втім, не всі глядачі погоджуються з вибором Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського. У коментарях під новими кадрами зі зйомок можна знайти масу скарг про те, що продуктові набори не були рівноцінними, а тому і змагання було нібито нечесним.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 11 випуску

На цей раз на шоу завітали дуже зіркові гості. Тож завданням учасників було здивувати запрошеного Потапа приготованими стравами.

Варто відмітити, що задача була далеко не з простих, адже вона не була конкретною. Учасникам видали предмети, за допомогою яких вони мають створити кулінарний шедевр, а Олексій Потапенко після цього куштував усе приготоване. Також мали місце азартні ігри.

Тим часом далеко не всі глядачі були задоволені гостем, адже після його втечі до Іспанії, вони встигли змінити своє ставлення до артиста.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів
Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Варто відмітити, що Олександр Цвігун, Павло Серветник, Катерина Велика залишаються фаворитами аудиторії. Фанати кулінарного шоу продовжують підтримувати цих учасників і вірять в їхню перемогу.

Хоча на цей раз Олександр Цвігун продемонстрував себе як прекрасний координатор, тим часом Катерина Велика потішила усіх самостійною готовкою. Натомість Міцкевич останнім часом відверто пасе задніх та зазнає невдач на кухні.

Схожі статті