Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила чоловіка: забула, що у Арсена Мірзояна вже є родина

Популярний співак Арсен Мірзоян ніколи не приховував того, що його Тоня Матвієнко — друге кохання у його житті. Як співачці вдалося заполонити серце музиканта та як екс-дружина співака? Про все дізнайтеся у матеріалі.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян одружилися у 2017-му році. Проте, чутки про його стосунки з колишньою дружиною не вщухають, адже відомо, що навіть після походу до РАГСу, знаменитий чоловік не обірвав зв’язки з нею.

Про першу дружину артиста відомо мало. Вона не давала гучних інтерв’ю ні після розлучення, ні під час перебування у шлюбі. Інколи додає фото в Інстаграмі, які доповнює ліричними цитатами. Втім, кілька разів співак таки з’являвся з нею не публіці. Жінку звати Анною і вона досі проживає у рідному місті. Повернувши собі статус незаміжньої молодої, екс-кохана зірки змінила свій імідж. Нині вона носить темного кольору волосся та не соромиться показувати фігуру у витончених сукнях.

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила чоловіка

Арсену вона народила двійко синів. Старший — вже давно дорослий хлопець, який скінчив навчання у школі, молодший ще дуже потребує маминої уваги. Мірзоян також не полишив своїх дітей. З ними він подорожує, займається спортом, з ними познайомив і свою нову обраницю та свою падчерку.

До речі, Тоня ніколи навіть кривого слова не сказала у бік юнаків, але, чи спілкується вона з їхньою мамою — не відомо. Тривалий час хейтери артистки підозрювали її у розладнаних стосунках її милого з першою родиною. Втім, обидві знаменитості стверджували, що Матвієнко нікого не розлучала, а відносини Арсена й Анни розпалися самі собою.

Перша дружина Арсена Мірзояна обійняла Юрія Горбунова
Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила чоловіка

Нагадаємо, що у цього талановитого подружжя є дочка. Дівчинку назвали Ніною на честь своєї легендарної бабусі. Нині дитина разом зі своєю ненькою проводить час у Західній Європі. Антоніна вивезла малечу ще на початку війни, адже переживала за безпеку цієї юної принцеси. Тим не менш, за першої нагоди, влітку, родина змогла возз’єднатися на короткий час у Києві.

Схожі статті