Ігор Кондратюк розповів про родину, яка тривалий час залишалась у Херсоні: привертали до співпраці

Зірка шоу "Караоке на майдані" Ігор Кондратюк вперше розповів, з чим довелося стикнутися його рідним, коли вони виїжджали з-під окупації. Коли брат ведучого взяв рішення поїхати з дому та де перебуває зараз?

Популярний український продюсер, шоумен та телеведучий Ігор Кондратюк родом з невеличкого села на Херсонщині. Та хоч артист вже багато років живе у Києві, деякі родичі зірки залишились у Херсоні. Раніше це місто у кожного асоціювалась із соковитими та запашними кавунами, а сьогодні на думку спадає лише питання, як сьогодні там виживають люди в усіх жахіттях російської окупації.

Ігор Кондратюк розповів про родину, яка тривалий час залишалась у Херсоні

В інтерв’ю для каналу “Rostyslove Production” продюсер поділився, через що довелося пройти членам його сім’ї, коли на їх рідні землі ступила армія агресора. Ігор розповів, що підтримував зв’язок з рідними лише через месенджери, тому що мобільні мережі працювали з перебоями, або були відсутні зовсім. Шоумен зі співчуттям промовив, що людям, в тамтешніх умовах, доводиться просто виживати, чекаючи на деокупацію та Збройні сили України.

Родичі телеведучого розповідали йому про жахіття, які коїлись на Херсонщині. Деякими деталями поділився в інтерв’ю й Кондратюк.  Наприклад, знаменитість розповів, що у квартири чи будинки людей, які виїхали з-під окупації, без дозволу та попередження місцева окупаційна влада заселяє сторонніх людей, просто зламуючи двері та отримуючи доступ до житла українців.

До речі, рідне село артиста, яке має назву Пригір’я, майже не зазнало шкоди від втручання агресора. Воно було звільнено від контролю армії рф ще у квітні.

У Херсоні, разом зі своєю сім’єю, проживав брат Ігоря Кондратюка. Оскільки він належав до органів місцевої влади, його намагались налаштувати проти України та змусити співпрацювати з окупантами. Родич знаменитості не вагаючись відмовився та стрімко виїхав з окупованої території, оскільки залишатись там було вже вкрай небезпечно. Точне перебування брата Ігор не став розповідати, але запевнив, що зараз його родина перебуває у безпечному місці.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк одружений багато років та має трьох дорослих дітей.

Схожі статті