47-річна Наталія Могилевська показала круглий живіт зі сцени і вразила новиною: “Малюк з’явиться дуже скоро”

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська знову заінтригувала мережу імовірною вагітністю, але в цей раз засвітила свою фігуру зі сцени.

Відома українська співачка Наталія Могилевська неодноразово говорила про те, що мріє стати мамою. Вперше про своє бажання народити дитину артистка розповіла, коли знаходилася в стосунках з бізнесменом Єгором Долініним. Але і після розставання з ним меншим воно не стало. Хіба що співачка ніколи не пояснювала, чому так і не наважилися народити малюка.

Плітки навколо цієї теми ходять різні і все ж таки шанувальники сподіваються, що зірка зможе реалізувати свою мрію та дати життя дитині.

Якщо раніше зірка наголошувала, що в неї немає надійного партнера, щоб усиновити дитину, зараз усе може сильно змінитися.

Наталія Могилевська показала круглий живіт зі сцени

Останнім часом шанувальники впевнені, що Наталя Могилевська може виношувати малюка. Цьому посприяли численні кадри з виступів артистки, на яких вона засвітила округлу фігуру. Один з таких зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Кадр був зроблений під час вистави і фанати не могли пройти повз, побачивши натяк на імовірну вагітність.

Сама артистка ніяким чином не коментує цікаве положення і не розповідає чи у правильному напрямку думають її слухачі. Тим не менш, ще декілька місяців тому зірка розповіла, що нарешті зустріла надійного чоловіка, який став її обранцем. Разом з ним вони займалися не тільки волонтерською діяльністю, але й допомогли сестрі Наталі Могилевської, яка знаходилася на останніх термінах вагітності виїхати закордон, щоб народити племінника.

Наталія Могилевська показала круглий живіт зі сцени

Якщо раніше зірка наголошувала, що в неї немає надійного партнера, щоб усиновити дитину, зараз усе може сильно змінитися. Зокрема, якщо співачка захоче пов’язати своє життя з новим коханим, то дійсно може і наблизитися до мрії стати мамою.

Схожі статті