“Тепер в мене різні ніздрі”: Квіткова поставила хрест на репутації Камінського через недобросовісну пластику

Відома українська блогерка та дружина Микити Добриніна Даша Квіткова поскаржилася, що славнозвісний пластичний хірург Едгар Камінський зіпсував їй ніс.

Минулого року переможниця “Холостяка” та дружина Микити Добриніна Даша Квіткова схвилювала мережу зізнанням про те, що вона наважилася на ринопластику. Зірку турбувало заглиблення між хрящами її носа.

Даша Квіткова зробила пластичну операцію на ніс

Дівчина звернулася до відомого пластичного хірурга Едгара Камінського. Чоловік провів безліч успішних операцій знаменитостям і славиться хорошими результатами. Його найпопулярнішою пацієнткою є Слава Камінська, яка за сумісництвом була його дружиною.

Даша Квіткова поставила хрест на репутації Камінського

Даша Квіткова опинилася в епіцентрі ризику
Даша Квіткова поставила хрест на репутації Камінського

Результат дуже сподобався підписникам Даші, але як з’ясувалося пізніше він зберігся ненадовго, і ба більше, приніс неприємні наслідки.

Заглиблення між хрящами повернулося, але після проведеної операції розмір ніздрів у дівчини став різним. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, передає ТСН.

“Він не змінював форму носа, просто поєднав хрящі, що розійшлися. Після операції я півроку дивилася на себе в дзеркало і думала, навіщо зробила це. Тепер подобається, я звикла. Але та “ямка” повернулася. Зараз у мене різні ніздрі. Я заплатила і хочу нормального відношення”, – розповіла блогерка.

Даша зізналася, що неодноразово зверталася до клініки, де зробила собі операцію, щоб Камінський виправив те, що сталося з її носом після пластики. Втім, добитися роботи над помилками вона не може, так як Едгар не знаходиться на території України. Мовляв, зараз пластичний хірург ховається в Італії.

Нагадуємо, що на початку повномасштабної війни в Україні навколо хірурга розгорівся скандал. Зірку звинуватили у тому, що він вивіз з України важливе медичне обладнання.

Схожі статті