Павло Зібров влаштував доньці життя на широку ногу: пристроїв на роботу і дає гроші. Як живе Діана Зіброва?

Знаменитий український виконавець Павло Зібров має дорослу дочку Діану, яка вже зробила крок у доросле життя і мріє, що колись її успіх перестануть ототожнювати з грошима батька.

Павло Зібров завжди був максимально щирим зі своєю аудиторією. Виконавець може говорити з журналістами абсолютно на будь-які теми, що дехто в ньому не надто полюбляє, а хтось його за це ще більше цінує.

Чого не скажеш про його родину, яка не так активно роздає інтерв’ю. І все ж таки минулого року журналістам шоу “Життя відомих людей” вдалося поговорити з дорослою донькою Павла Діаною, яка розповіла про свої перші кроки у доросле життя, про кар’єру та заробітки.

Павло Зібров влаштував доньці життя на широку ногу

Павло Зібров влаштував доньці життя на широку ногу. Діана з нареченим

Дівчина зізналася, що батько допоміг влаштуватися на роботу піар-менеджером, і вона абсолютно чесно та справедливо заробляє гроші в його компанії, як його співробітниця. При цьому Діана запевнила, що не любить поширену думку серед аудиторії про те, що зіркові діти отримують все просто так.

Павло Зібров з донькою та дружиною
Павло Зібров влаштував доньці життя на широку ногу

Мовляв, вона багато працює та вчиться за для того, щоб заробити на хліб. Сама ж Діана не одразу стала піарницею головних вусів країни: під час карантину співак відмовився від послуг менеджера соціальних мереж. Цю непросту місію він довірив саме дочці. А потім все більше завдань та обов’язків стало надходити від Зіброва і Діані довірили взяти на себе ще й зв’язки з громадськістю.

Деталями особистого життя дівчина ділитися не поспішає. У Діани є наречений, і вона цього не приховує, але і дану інформацію майже ніяк не доповнює. Але варто відмітити, що її батько Павло Зібров не омине можливості розповісти своїм шанувальникам про щось знакове у житті його родини, якщо це станеться.

Варто відмітити, що Діана дуже схожа на свого батька і виросла неймовірно вродливою молодою жінкою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.