Поп-діва Оля Полякова здивувала висловом про жінок з нестандартними параметрами: “Надмірна вага додає віку”

Популярна співачка Оля Полякова не побоялась засудження та вразила прихильників коментарем про жінок з пишною вродою. В якому віці, на думку артистки, потрібно терміново позбавлятися зайвих сантиметрів?

Епатажна та яскрава поп-діва Оля Полякова завжди була у центрі уваги української публіки. Вона виділялася не тільки своїм талантом та артистизмом, а й вродливою зовнішністю. У нещодавньому інтерв’ю з Машею Єфросініною “Дорослі дівчата”, Оля висловила свою думку з приводу жінок, які мають форми plus-size.

“Хай мене зараз захейтять за бодішеймінг, але я хочу сказати. Дівчата, після 35 років вага додає віку. У 25 ти можеш бути пишка. Але коли тобі 35 плюс і в тебе є надмірна вага, ти будеш виглядати старшою, ніж худа жінка такого самого віку”, — прокоментувала Полякова.

Поп-діва Оля Полякова здивувала висловом про жінок з нестандартними параметрами

Цікаво, що сама співачка ніколи не мала проблем з надмірно зайвими кілограмами, на відміну від Маші Єфросініної. У молодому віці ведуча, протягом тривалого часу, мала доволі пишні форми, але зараз артистку засуджують фанати за худорлявість, яка, на думку шанувальників, вже межує з анорексією.

Та хоч сама Оля Полякова намагається завжди тримати себе у формі, старшу доньку зірки, Марію, підписники неодноразово хейтили за зайві кілограми. Зіркова мама відповідально взялася за фігуру доньки та допомогла їй схуднути на 7 кілограмів, завдяки спорту та правильному харчуванню. Дівчина відмовилась від солодкої та калорійної їжі, а також декілька разів на тиждень займалась фізичними навантаженнями.

Але не кожен погодиться з позицією Полякової з приводу жіночої краси. В українському шоу-бізнесі є артистки, які доводять, що форми plus-size можуть виглядати не гірше за розмір S. Наприклад, знаменита ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс збирає сотні компліментів не тільки від прихильників, а й від колег. Або Олександра Заріцька, солістка музичного гурту “KAZKA” ще давно довела, що врода жінки не вимірюється цифрою на вагах. Варто зауважити, що який би розмір одягу не носили наші жінки, вони залишаються найкрасивішими на планеті.

Оля Полякова заступилась за Машу
Поп-діва Оля Полякова здивувала висловом про жінок з нестандартними параметрами

Нагадаємо, що Оля Полякова одружена з бізнесменом Вадимом Буряковським з 2004 року. Пара виховує двох доньок.

Схожі статті