Ведучий шоу “Пара на мільйон” Роман Міщеряков розсекретив ім’я пари, яка точно буде у фіналі: “Дійдемо разом”

Шоу "Пара на мільйон" вже 8 тижнів інтригує українських глядачів і кожного ефіру дивує все більше й більше. Але головну інтригу розсекретив сам ведучий, навмисно чи ні, але тепер ми знаємо, хто точно буде у фіналі.

Це шоу має два шляхи розвитку подій, чи то учасники знайдуть кохання з абсолютно протилежним партнером, ніби з іншого виміру, чи просто стануть гарною командою і виграють мільйон гривень. Усі ці 8 тижнів велика кількість українців чекає вечір понеділка, аби тільки подивитися, що зміниться цього тижня.

Шоу насправді інтригуюче, ці постійні зміни правил та ріст самих пар настільки заворожує глядачів, що неможливо відірватись від екрана. Звісно, у кожного вже є своя парочка фаворитів, але за останні  тижні дещо змінилося. Як всі ми пам’ятаємо, на першій вечірці хлопці й дівчата обирали собі пару за першим враженням, зовсім не розуміючи, що то за людина. І коли сталося так, що деякі учасники закохалися в партнера з іншої пари, хотіли помінятися, щоб будувати стосунки, але за правилами проєкту це було заборонено. Та 2 тижні тому на проєкт повернулися ті, хто хотів спробувати проявити почуття один до одного, таким чином вийшли нові пари: Даша та Андрій, Влад та Аня, Валя й Ілля. А інші продовжують боротися за мільйон гривень як команди.

Стали відомі імна фіналістів шоу пара на мільйон
Стали відомі імна фіналістів шоу пара на мільйон

Наразі на шляху до перемоги залишилося шість пар і не кожна з них має гроші, але дехто має почуття і це також велика нагорода за участь, бо зустріти свою другу половинку в нашій реальності стало надто складною задачею. Тому, пари розділилися на два табори, кохання і гроші. Цікаво, хто зможе подолати перепони й дійде до фіналу.

Хто дійде до фіналу проєкту пара на мільйон
Хто дійде до фіналу проєкту пара на мільйон

Одну пару, яка стовідсотково буде у фіналі розсекретив сам ведучий Роман Міщеряков. Рома відповідав на питання від шанувальників у instagram та на одне питання про те, за кого він вболіває, ведучий показав пару, що точно буде у фінальних впусках. І нею стала пар ведучих, Леся Нікітюк і Роман Міщеряков. Так, жартома, чоловік відповів на провокаційне запитання допитливих глядачів.

Стали відомі імена фіналістів шоу пара на мільйон
Стали відомі імена фіналістів шоу пара на мільйон

Схожі статті