Кацуріна розкормила – Дантес останнім часом помітно прибавив у вазі: Дорофєєва такого не дозволяла

Останнім часом Володимир Дантес дуже набрав у вазі, чомусь раніше за ним такого не спостерігалося. Можливо на це впливає жінка, з якою чоловік зв'язує своє життя, проте за всі 10 років з Дорофєєвою Вова був у гарній формі.

Зараз Володя разом з Олексієм Дурнєвим їздить по Європі з концертним туром “Пожежа”. Це гумористичне шоу на YouTube, яке вже давно існує і дуже підіймає настрій українців. А з часів війни Олексій вирішив накласти на всі свої проєкти польські субтитри, тому що є запит. Таким чином підрахувавши країни, яким буде цікаво посміятися з українського гумору, хлопці вирішили влаштувати благодійний тур.

Звісно їх концерти не оминули й Польщу, де зараз разом з дітьми перебуває Даша Кацуріна, нова наречена Володі Дантеса. Вова звісно захотів провести вільний між концертами час з коханою та з її малюками, з якими, до речі має гарні, дружні стосунки й навіть допомагає Даші виховувати дітей більш суворо, ніж це може зробити вона. Але жодних повноважень як вітчим, він на себе не бере. Просто спілкується з малюками так, як з маленькими друзями. Він поважає їх і можливо вже любить, проте в жодному інтерв’ю Володимир не говорив про бажання мати власних дітей, попри свій доволі зрілий вік для цього.

В
Володимир Дантес відростив животик

Тож і Вова і глядачі діляться кадрами з концертів, які проходять за кордоном і на одній такій фотокартці дуже помітно, як набрав вагу Дантес. Цікаво, що на це вплинуло, адже раніше Володимир завжди слідкував за тим, як виглядає його тіло. Можливо так впливає стрес, можливо нова обраниця годує ситніше, причина невідома. Але той факт, що у Володі з’явився животик, який, тепер не складно помітити на фото, говорить сам за себе.

Певно артист і сам помічає зміни у своєму тілі й вони його можуть цілком влаштовувати, адже це нормально, коли у чоловіків 30+ з’являється животик чи щось ще. Адже це звичайна фізіологія людини. Тому нам залишається лише далі спостерігати за змінами Володимира.

Схожі статті