На місце Борисюка був ще кандидат: Сумська могла б вийти за “народного адвоката” Михайла Присяжнюка

Ольга Сумська вже багато років дарує своє кохання лише одному чоловікові в її житті, Віталію Борисюку і дуже щаслива від цього. Але мало хто знає, що обранцем актриси міг стати зовсім інший чоловік.

Шлюб Сумської та Борисюка — це друга історія кохання Ольги за її життя і другий шлюб, тому, звісно, після розлучення з Євгеном Паперним, який став батьком першої доньки Олі Тоні Паперної. І спочатку в парі все було добре, але потім у Євгена з’явилась одна шкідлива звичка, яка змінила і його і ставлення Ольги до нього, тому було прийняте рішення розлучитися.

В
Віталій Борисюк змагався за місце у серці Сумської

Але згодом Сумська зустріла більш гідного чоловіка, якого змогла покохати по-справжньому. Ним став Віталій Борисюк, чоловік, який вже 26 років робить актрису щасливою жінкою та змушує її щодня відчувати себе коханою, потрібною і ніжною. Ті ж самі почуття й Оля дарує своєму коханому чоловіку, адже впевнена в ньому навіть більше ніж у собі. Про своє ставлення до Віталія жінка каже так:

“Я зустріла чоловіка своєї мрії, з яким мені добре до цього дня, ми разом понад 25 років. І наші почуття перевірені часом, випробуваннями та різними коливаннями долі”

Так, Сумська щаслива жінка і повністю впевнена у своєму виборі. Але мало хто знає, що на роль чоловіка акторки був ще один кандидат, не менш відомий чоловік, на ім’я Михайло Присяжнюк, який став “народним адвокатом” завдяки шоу “Один за всіх”. Колись Михайло зізнався в тому, що вірив усім серцем у спільне щастя з Олею:

” Лялюня, колись давно я був впевнений у тому, що ми обов’язково одружимось, тим більше я знав, що ти розлучена, але згодом дізнався, що у твоє життя прийшов ВІН і моє хлоп’яче серце було розбите, я навіть думав викликати його на дуель”

Тож, таким чином Михайло пригадав історію з юності та наголосив на тому, що тепер вони близькі друзі й більш того, вони товаришують родинами й дуже поважають один одного. Адже Михайло також дуже щасливий у своєму шлюбі та виховує двох чарівних дітей, разом з коханою дружиною, яку просто обожнює.

О
Ольга Сумська могла б вийти заміж за іншого відомого чоловіка

Схожі статті