|
31.10.2022 15:46

Усі конкурентки Олени Зеленської: хто з відомих жінок претендував на серце Зеленського і місце першої леді

Олена та Володимир Зеленські вже багато років живуть щасливим подружнім життям, без публічних скандалів та розриву стосунків. Проте, стало відомо, хто з українських жінок ще міг би претендувати на роль першої леді.

Кохання у родині президента здається ніжним, ідеальним та непохитним. Олена і Володимир настільки гармонійні та люблячі, що складно навіть уявити Зеленського у зв’язку з іншими, не менш відомими жінками України. Але прецеденти були та зараз ми про це розповімо.

Олена Кравець

Хто міг би стати першою леді Зеленського

Квартальна дружина Володимира, яка завжди була поряд із ним, як на сцені, так і за кулісами й навіть у житті. Олена має дуже теплі стосунки з Зеленським. Їх сімейний тандем на сцені “Квартал 95” нікого не залишив байдужим та змусив всю країну думати про те, що їх роман поза сценою є реальним.

Але попри романтику і любов на сцені, кохання вони знайшли інше. Кравець заміжня та щаслива. А Зеленський має в серці єдину першу леді та місця там більш немає ні для кого, з самої школи.

Ксенія Мішина

Хто міг би стати першою леді Зеленського

Мішина вразила Україну історією про спільну ніч з президентом. Такі новини шокують і дуже вибивають з колії. Одного разу екс-холостячка розповіла, що ніч вона провела з Володимиром Зеленським і назвала ту ніч неперевершеною. Але річ в тому, що Ксенія бачила сон за участю президента і вони ходили разом у Сільпо. Мішина й сама була шокована таким сновидінням, проте їй сподобалось бачити такого чоловіка у своїх снах.

Надія Дорофєєва

Хто міг би стати першою леді Зеленського

А от у Наді все було значно серйозніше, ніж у попередніх конкуренток пані Зеленської. Дорофєєва мала справжній поцілунок з президентом. Щоправда, це було на знімальному майданчику й заради ролі у серіалі. Але контакт був. Та слід зазначити, що у кіно трохи інші поцілунки, ніж в реальному житті. Тому, мудрі дружини та чоловіки акторів не ревнують до партнерів по знімальному майданчику, з якими потрібно цілуватися заради ролі.

Справжня перша леді Зеленського

Кохана і незмінна перша леді у серці президента

Тож, саме у цих відомих жінок був шанс підкорити серце президента і стати першою леді країни та серця Зеленського. Але Володимир однолюб і це чудово, адже справжніх чоловіків, які впевнені в собі й у своєму виборі, не так і багато, тому, варто цінувати вірність і берегти кохання, яке випромінює серце і душа. Як у родині нашого сміливого президента.