У кого з зірок могло зірватися весілля через збіг обставин: Славія запізнилась, а кого врятував Павло Зібров?

Певно тільки у фільмах бувають такі весілля, за які нареченим взагалі не варто перематися і перевано у голівудських, адже саме там все відбувається як у казці про принцес. А от в житті, навіть в зірковому весілля також проходять з конфузами, а от чиї саме, читайте у статті.

Весілля – це і свято і стрес в одному флаконі, ніби всі щасливі й раді, що в цей день створюється нова родина, в якій панує кохання, але скільки ж всього треба пройти молодятам, щоб видихнути з полегшенням й назвати один одного чоловіком та дружиною. Отже, що могло б завадити створенню родин Дзідзьо, Бабкіних та Гросу?

Сергій Бабкін

С
Сергій та Сніжана Бабкіни

Складно уявити, як у ніч перед весіллям, можна настільки міцно спати, щоб проспати. Але такі приклади є і повірте, їх багато. Але все це ненавмисно, це наслідки стресу. Адже всі молодята надто переймаються як все відбудеться і чи на правильному вони шляху.

Так сталося з весіллям Сергія та Сніжана Бабкіних. Близько 10:50 Сніжана з подружкою все стояла під РАГСом та чекала нареченого, який спав. Так Сергія розбудила без запізнення теща та він прибіг до коханої, яка вже була не в такому чудовому настрої.

Дзідзьо

Д
Дзідзьо та Славія

А ось тут вийшло навпаки, Михайло чекав свою красуню Славію, бо запізнювалась саме вона. Ярослава запізнилась з вагомої причини. Дівчина власноруч прикрашала зал для свята та надто захопилася процесом і не звертала увагу на час. Але це запізнення не стало фатальним і весілля таки відбулося. Щоправда, пара вже й розлучитись встигла.

Аліна Гросу

А
Аліна Гросу з першим чоловіком

Церемонія розпису Аліни з її першим чоловіком також опинилась під загрозою, але не з провини молодят, а через ведучу, яка з невідомих причин запізнювалася аж на чотири години. Звісно це вже псує свято, але мама співачки не розгубилася і попросила провести свято друга родини Павла Зіброва, який поголився і фактично врятував шлюб.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.