“Народила хлопчика”: Наталія Могилевська зізналася, як таємний коханий допоміг їй і вивіз вагітну за кордон

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська вперше з початку війни розповіла неймовірні деталі свого особистого життя. З ким зустрічається артистка?

Після початку повномасштабної війни в Україні Наталія Могилевська доклала усіх зусиль, щоб допомогти своїм співвітчизникам, і тому активно волонтерила. Саме у цей період в неї зав’язалися стосунки з новим обранцем. Втім, розкривати його особистість артистка поки що не поспішає.

Наталія Могилевська зізналася, як таємний коханий допоміг їй

Чия коханка Наталія Могилевська
Наталія Могилевська зізналася, як таємний коханий допоміг їй

Увесь цей час чоловік супроводжував артистку у її волонтерській місії. Зокрема, пара навідувала прихистки, де зараз знаходяться дітки, що залишилися без батьків у результаті військової агресії. Тим не менш, про усиновлення знаменитість не наважується говорити.

Натомість артистка потішила своїх фанатів зізнанням про те, що в її родині відбулося поповнення: Наталія Могилевська стала тіткою.

Її вагітна сестра спочатку знайшла прихисток у квартирі зірки, а потім мала евакуюватися, щоб народити у безпечному місці. Новий чоловік Наталі Могилевської взяв на себе відповідальність і разом зі співачкою вивіз вагітну родичку коханої за кордон. Тож племінник героїні нашої статті з’явився у Франції.

“Ми разом із коханим допомогли поїхати моїй сестрі до Франції. Вона народила хлопчика”, – розповідала зірка у програмі “Сніданок з 1+1”.

Наталія Могилевська поки що не ділиться жодними деталями пологів і не поспішає розповідати, де зараз знаходиться її сестра.

Нагадуємо, що Наталія Могилевська жодного разу не ставала матір’ю, хоча давно про це мріє. Останнім часом артистка активно говорила зі своїми фанатами про те, які в неї є варіанти. Втім, уся проблема базується на відсутності у артистки чоловіка, який став би для її дитини надійним батьком. Зірка є фанаткою свідомого батьківства, тому не хоче приводити на світ маля “для себе” і бажає повної та щасливої родини.

Схожі статті