Леся Нікітюк вперше розповіла про багатіїв у її житті, які хотіли прив’язати до себе: “Дякую, я сама”

Леся Нікітюк одна з тих жінок, яких називають бізнес-леді, та приписувати їй самотність та жіноче нещастя. Проте не все щастя у жіночому вимірюється наявністю чоловіка. Насправді ж Нікітюк відмовила багатьом заможним залицяльникам і обрала самостійний шлях.

Велика кількість чоловіків досі живуть в тому часі, коли жінки без них були неспроможними створити бізнес, кар’єру, влаштувати комфортне, самостійне життя й просто відчувати щастя бувши вільною. На жаль, час не йде на користь таким чоловічим поглядам на жіноче щастя. До того ж все ще високий відсоток жінок вважають меркантильними й неважливо, що при великому бажанні кожна друга може реалізуватися як професіонал своєї справи, як, наприклад Леся Нікітюк – успішна телеведуча, яка полонить серця.

Леся Нікітюк розповііла про заможних чоловіків у її житті
Леся Нікітюк розповііла про заможних чоловіків у її житті

Леся досі самотня жінка, але успішна, для неї було принциповим питанням дійти до успіху самій, завдяки своїм силам і у неї це феєрично вийшло. Проте на побудову кар’єри пішло багато часу, якого не вистачило на особисте життя. Так, дівчина не страждає від дефіциту уваги зі сторони чоловіків, але й свого поки знайти не може.

Леся зізналась, що у неї було достатньо заможних залицяльників, які навіть пропонували їй допомогти потрапити на будь-які проєкти, але на такі пропозиції, Леся завжди відповідає: “Дякую, я сама”. Отже, гордість та самореалізація для неї важливіше ніж чоловік та спонсор.

Тож, виходячи зі своїх ситуацій, Нікітюк вирішила зробити пост в instagram та розподілити жінок на три категорії:

  • Жінки, яким досягти успіху допомагають заможні чоловіки
  • Жінки, які досягають успіху за допомогою грошей
  • Жінки, які дотримуються принципу “Дякую, я сама”

Також ведуча запропонувала обрати близький для себе спосіб для дівчат у коментарях. Та й звісно зрозуміло, до якого списку себе відносить сама зірка. Тож, не всі гарні дівчата досягають успіху за допомогою багатіїв,  й ті, які самі для себе стають багатою опорою по життю.

Схожі статті