Камалія посвітила почесною нагородою та розповіла, чи допоміг Мохаммад Захур її отримати: “Все купив”

Популярна співачка Камалія вважається однією з найбагатших в Україні. Нещодавно вона отримала відзнаку і радісною новиною поділилася в Інстаграмі. Втім, у коментарях знайшлися хейтери, які поставили під сумнів чесність присвоєння нагороди. Дізнайтеся, якою була відповідь артистки.

Співачка Камалія не перестає вражати. Нещодавно вона показала яскраві кадри, як отримує визначну українську державну нагороду. Як виявилося, артистку відзначили Орденом княгині Ольги. Цю відзнаку не так просто заслужити, адже потрібно проявити себе у державній, виробничій, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності. До речі, серед зірок естради її присвоювали раніше Тіні Кароль.

Камалія посвітила почесною нагородою

Звісно, коли у знаменитостей такого рівня, як Камалія у житті трапляються злети, одразу знаходяться “доброзичні” громадяни, які готові поставити під сумнів навіть найбільше досягнення. Так сталося і з героїнею цього матеріалу, якій почали писати у коментарях, що начебто її багатий чоловік Мохаммад Захур придбав їй цю премію.

“Знову все чоловік купив”, —  написала панянка під публікацією співачки в Інстаграмі.

Камалія посвітила почесною нагородою

Та хіба така леді, як Камалія буде розводити суперечки у коментарях? Зірка лишила іронічну відповідь, а за неї далі вступилися прихильники. Фанати зірки відзначили, що з її статками вона б могла вести спокійне життя десь на заході Європи, але попри все повернулася з евакуації в Україну.

Дружина Мохаммада Захура і дійсно не побоялася складнощів. Вона пережила непростий виїзд з напівокупованої Київщини та, як тільки з’явилася можливість — виїхала в Україну разом з родиною. Нині ж присвячує себе благодійності та творчості.

Нагадаємо, що Камалія вийшла заміж у 2003-му році. Пакистанський бізнесмен став її справжньою половинкою і вона мріяла понад усе подарувати йому діток. Більше про цю родину дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”, які давно стежать за долею знаменитості.

 

Схожі статті