Без Полякової не обійшлось – артистка невдало висміяла розлучення Володимира Остапчука: “Всі дуже довольні”

Нещодавно чутки про розлучення красивої пари Володимира Остапчука та Христини Горняк таки підтвердилися, на жаль. Та й деякі колеги ведучого не втримались і не влучно прокоментували цю подію.

У пари вже кілька місяців було повне непорозуміння й дійшло навіть до того, що вони уникали один одного, хто винуватий, а хто правий, досі невідомо. Але домислів багато. Дивним є те, що конфлікт у родині проявився дуже несподівано та різко. Ніби-то між ними пробігла якась чорна кішка і зробила це швидко та спеціально.

П
Полякова висміяла розлучення Остапчука

Складні відносини між Христиною та Володимиром коментував лише Слава Дьомін, який особисто знає їх як родину. Ведучий сказав, що є певні проблеми, але до розлучення ще справа не доходить. Втім, спостерігаючи за поведінкою ексмолодят, було зрозуміло, що на поступки не піде жоден з них. Як тільки Остапчук заявляє, що повертається додому, Христина одразу спакувала валізи та втекла за кордон до подружок.

П
Полякова невдачно прокоментувала розлучення Остапчука

Також, жоден з них не привітав партнера з днем народження, а на день річниці шлюбу, Христина натякнула на розлучення. Проте ніяких подробиць знову не було. І якщо жінці ще намагалися ставити незручні питання щодо ситуації з чоловіком, то Остапчука взагалі не чіпали. Тому складно було щось впевнено сказати про розлучення чи причину конфлікту.

П
Полякова висміяла розлучення Остапчука

Але днями Володимир зробив у своєму instagram саркастичний пост і підписав його: “Усі задоволені?”. Ніби натякаючи на те, що є люди, які взяли активну участь у тому, що сталося у ведучого з Христиною. Тож, коментарі посипались одразу і без Олі Полякової не обійшлося, жінка невдало висміяла цю подію своїми словами “Ой, та дуже всі задоволені”. Але відповіді не отримала. Проте колега Олексій Суханов підтримав Володимира теплими словами.

Схожі статті